21. 01. 2022.
Home / Ostali sportovi / DRAŽEN FORGAČ OTKRIVA: U PREGOVORIMA SMO SA JEDNIM BIVŠIM UFC BORCEM! MMA SAVEZ SRBIJE DOBRO RADI SVOJ POSAO!
1D6A0420

DRAŽEN FORGAČ OTKRIVA: U PREGOVORIMA SMO SA JEDNIM BIVŠIM UFC BORCEM! MMA SAVEZ SRBIJE DOBRO RADI SVOJ POSAO!

U ekskluzivnom intervju sa osnivačem i trenerom čuvenog American Top tima, ali i idejnim tvorcem FNC MMA organizacije Draženom Forgačem, ekipa emisije DIREKT saznala je nova imena koja će nastupiti na sledećem FNC događaju.

Forgač je u intervjuu otkrio neke buduće planove za MMA regionalnu scenu, ko su buduće svetske MMA zvezde, ali i o trenutnoj MMA sceni u regionu i Srbiji, a ekskluzivno je za vas otkrio i prva imena koja će se pojaviti na sledećem FNC događaju.

U PREGOVORIMA SA JEDNOM BIVŠOM UFC ZVEZDOM?

Osnivač FNC organizacije, Dražen Forgač kaže da bi na sledećem događaju publika mogla da vidi mma borca KSW organizacije – Filipa Pejića, zatim sigurno i srpsku MMA senzaciju Vasu Bakočevića, kao i još jednog hrvatskog borca Ivicu Truščeka. Govorio je o još nekim imenima koje ćemo imati prilike da vidimo, a posebno je istakao pregovore sa jednim bivšim UFC borcem, čije ime nije želeo da otkrije.

Ceo razgovor sa Draženom Forgačem videće gledaoci emisije Direkt, narednih nedelja na kanalu ArenaFight.

Sve aktuelnosti, ekskluzivne intervjue i druge zanimljivosti možete pratiti svakog ponedeljka na Arena Fight kanalu od 22 časa, kao i na svim platformama Mega Promotion Systema.

Izvor: Mega Promotion SystemPročitajte još

IMG_20220109_184044

MAMA ZASUKALA RUKAVE

Zrenjaninka Gabrijela Lazarov uključila se u rad sa najmlađim rvačima Proletera