24. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / ALEKSANDAR RAKIĆ EKSKLUZIVNO: MMA LIGA SRBIJE PRAVA PRILIKA ZA MLADE BORCE!
Screenshot_20211220_194835_com.google.android.youtube

ALEKSANDAR RAKIĆ EKSKLUZIVNO: MMA LIGA SRBIJE PRAVA PRILIKA ZA MLADE BORCE!

Aleksandar Rakić, najpoznatiji Srbin u MMA svetu, borac koji će, prema svim procenama, biti šampion UFCa, došao je u Beograd i ispratio Brave 56. Dao je i ekskluzivni intervju emisiji Direkt. Kaže da mu je drago što njegov sport u Srbiji napreduje.

“Mislim da MMA u Srbiji napreduje konstantno. Sada imamo MMA ligu, toga ranije nije bilo. Ima dosta amaterskih borbi, kvalitetnih mečeva. Mislim da je to prava prilika za mlade borce da steknu iskustvo i krenu u profesionalne vode. Mislim da je to jako bitno ako neko želi da postigne nešto veliko u MMA sportu, da je pravi korak.”

Rakić kaže da je za MMA vrlo važna i podrška medija.

“Svaki program koji prati i prenosi MMA sport je jako bitan. Veoma je važno da se vidi da je to pravi sport, a ne neka tuča, da nije brutalno. Mislim da je jako dobro za Srbiju i region.”

Poruka mladim borcima je jasna, u razgovoru za emisiju Direkt, Rakić kaže da zna kojim bi putem krenuo da sada počinje.

“Mislim da bih krenuo amaterskim putem, išao na amaterske mečeve, tamo stekao iskustvo. U Skandinaviji se to godinama radi i stigli su do viskogo nivoa. Kada bih ponovo krenuo, išao bih tim putem. Kao drugo, posvetio bih se sportovima koje sadrži MMA, boksom, rvanjem, džijudžicom, da se fokusiram na ta dva ili tri sporta, onda je lako sve preklopiti i ući u MMA.”

Ceo razgovor sa Aleksandrom Rakićem videće gledaoci emisije Direkt na kanalu ArenaFight.

Sve aktuelnosti, ekskluzivne intervjue i druge zanimljivosti možete pratiti svakog ponedeljka na Arena Fight kanalu od 22 časa, kao i na svim platformama Mega Promotion Systema.

https://youtu.be/zOqxbtmupvE

Izvor, foto i video: Mega Promotion SystemPročitajte još

image_6483441_1

24.SUPER KARATE ENPI KUP U SUBOTICI

Sjajan karate viđen je proteklog vikenda na tradicionalnom međunarodnom 24. Enpi karate kupu u Subotici, ...