05. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / TEKVONDO MAJSTORI ZRENJANINA OSVOJILI 36 MEDALJA NA KUPU SRBIJE
FB_IMG_1633290494953

TEKVONDO MAJSTORI ZRENJANINA OSVOJILI 36 MEDALJA NA KUPU SRBIJE

Kup Srbije za pionire, kadete, juniore i forme u Beogradu, okupio je 931. takmičara iz 55 klubova iz dve države, a 24 takmičara Tekvondo kluba Zrenjanin, osvojilo je 36 medalja, 14 zlatnih, 11 srebrnih, 11 bronzanih i 3 pehara!!

Osvajači zlatnih medalja u borbama su: juniorka Lena Božić, kadeti Marta Višnjić, Aleksandar Aćin i Srđan Prodanović, srebrnim su se okitili pionir Brusni Mihajlo, kadeti Ognjen i Ninoslava Vaš, a bronzanim kadet Filip Vukov, pioniri Luka Stojšić i Aleksa Markov.

U formama do zlatnih odličja došli su kadetkinja Jana Termin, Zakar Eleonora, Luka Olujić, tim P. Natalija, E. Zakar, N. Vaš, juniorka Milana Aćin, seniorka Sandra Markučin i par Lena B.i Danilo S., srebrne medalje u formama osvojili sujunior Danilo Somborski i Lena Božić, kadet David Vukov, parovi David V. Ena J. i Natalija P. A. Aćin i pionirka Milica Potkonjak, dok su se bronzanim medaljama okitili u formama pioniri Todor Vulić i Nenadić Lazar, kadeti Ninoslava Vaš, Ognjen Vaš, Aleksandar Aćin i par O. Vaš N. Vaš.

Za najbolju juniorku proglašena je takmičarka Zrenjanina, Lena Božić, dok je u ekipnom plasmanu za juniore ekupa Zrenjanina bila druga.

Osvojena su i tri pehara u formama i to za prvo mesto u konkurenciji dama, treće mesto u konkurenciji muškaraca i prvo mesto u generalnom plasmanu.Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...