31. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / PET ZLATNIH MEDALJA DŽUDISTA PROLETERA NA PRVENSTVU VOJVODINE
FB_IMG_1632750073655

PET ZLATNIH MEDALJA DŽUDISTA PROLETERA NA PRVENSTVU VOJVODINE

Na prvenstvu Vojvodine za poletarke, poletarce i mlađe devojčice i dečake u Stepanovićevu, uz učešće 350 džudista iz svih vojvođanskih klubova, takmičari Proletera iz Zrenjanina osvojili su ukupno deset medalja, po pet zlatnih i bronzanih…

Zlato su osvojili Strahinja Grujić, Lena Kovačević, Katarina Goranović, ( plasman na državno), Lenka Stojanov i Lenka Stefanović, koje su takođe obezbedile plasman na.drža no prvenstvo, dok su bronzane medalje osvojili Ivan Mekić, Ana Kondić, Andrea Karlaš, Anđela Petrović i Dimitrije Nedeljković, koji su takođe obezbedili plasman na državno prvenstvo.

Peto mesto osvojili su Nemanja Korovljev, Marko Andrić, Petar Marković, Mateja Kostić, Stefan Topalov, Stefan Trivunović, dok jsu sedmo mesto osvojili Sergej Deme, Marko Agotić, Dušan Mitrović, Alek Deme, Mihajlo Živanov i Isak Rimai.

Na seniorskom turniru u Novom Sadu, Milan Bulaja osvojio je treće mesto lao i Dušan Ludoški, dok su petoplasirani bili Milutin Marko i Dušan Momirski.

foto: Džudo klub ProleterPročitajte još

image_6483441

DUNJA EREMIĆ BRONZANA NA DVORANSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA JUNIORKE

Na dvoranskom prvenstvu Srbije u Beogradu za juniorke U20, šesnaestogodišnja Zrenjaninka, Dunja Eremić, članica Atletskog ...