27. 09. 2021.
Home / Rukomet / DVA MOMIRA, KAO DVA JUNIORA
IMG_20210814_093227

DVA MOMIRA, KAO DVA JUNIORA

Otac i sin Rnić, silno motivisani da rukometnom Prolereru daju novi sjaj

Povratkom, nakon 13 godina evropskih odiseja po Nemačkoj, Sloveniji, Makesoniji, Momir Rnić junior, nekadašnji reprezentativac Srbije, vratio se u matični klub i u tandemu sa ocem trenerom, želi da ojača supeligaški imidž nekada slavnog kluba, koji je 1991. godine igrao sa Barselonom finale Kupa evropskih šampiona.

Zrenjanin-Momir-Rnić-2

– Godinu dana sam proveo u Metalurgu u Makedoniji, na žalost zbog korone nisam puno igrao i zeželeo sam se rukometa – kaže povratnik u redove kluba u kojem je započeo karijeru, Momir Rnić junior, koji će uz ostala pojačanja biti okosnica tima, koji želi da se prepoznatljivom, brzom igrom preko pokretljivih centara, nametne u superligaškoj eliti.

Zrenjanin-Momir-Rnić-junior-ostaje-veran-Proleteru-foto-B.Grujić-768x1024

Rukometaši Proletera, silno motivisani, znatno pojačani, sa energijom novom predsednika kluba, Milanom Miloševićem, uz iskustvo dosadašnjeg, Dragana Božjaka, koji je ostao u upravnom odboru, najavljuju mnogo zanimljiviju i kvalitetniju superligašku sezonu i brz rukomet po uzoru na evropske.timove.

– Već danas krećemo.sa serijom kontrolnih utakmica, u 18 časova ugostićemo Kolubaru iz Lazarevca, naše stare sportske prijatelje, a novi šampionat startuje 18. septembra – dodaje Momir Rnić, ubeđen.da će i on, a i kompletna ekipa biti potpuno spremni za nove izazove.

IMG_20210814_093300

Sportski direktor Proletera Gorjan Spahić, uz prvu zvezdu tima, najavio je promociju još nekih mladih rukometaša, a uz trenera Momira Rnića seniora, u stručnom štabu je Žarko Grujić, zadužen za fizičku spremu igrača.Pročitajte još

received_3396791913717022

MLADI RUKOMETAŠI PROLETERA NA PRIPREMAMA U KRUPNJU

Proleterove nade, pioniri i kadeti iz škole rukometa, uspešno su odradili prvi deo priprema u ...