30. 06. 2022.
Home / Fudbal / SVEČANI KOKTEL U KAŠTELU
-Svecani-koktel-Sudija_DSC_20541623857006591

SVEČANI KOKTEL U KAŠTELU

Stručna strukovna organizacija sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, svečanim koktelom u živopisnom lovačkom dvorcu Kaštel u Ečki kod Zrenjanina, promovisala je najmlađe polaznike Škole za fudbalske sudije koja je upravo okončana.

Dvanaest devojaka i momaka, steklo je zvanje privremenog fudbalskog sudije, dok je troje prevedeno u zvanje fudbalskog sudije treće kategorije.

Na svečanosti su uručene plakete najstarijim aktivnim članovima organizacije, legendarnim predstavncima ovog poziva na teritoriji Zrenjanina, magistru tehničkih nauka profesoru u penziji, Cveti Marinkovu i Vasiliju Rodeanu, kao i predstavncima medija, institucijama sa kojima je Organizacija sudija ostvarila saradnju u prethodnom periodu, a zahvalnice je predao potpredsednik SSOS FSG ZR Saša Bogićević.

-Svecani-koktel-Sudija_DSC_20111623857006587

Dužnost da uruči rešenja o sticanju zvanja fudbalskog sudije, najmlađem kadru pripala je predsedniku i sekretaru Tehničke komisije Dušanu Beliću i Dušanu Petroviću, a pored navedenog mlade sudije dobile su simbolične poklone u vidu personalizovanih žutih i crvenih kartona.

Među prisutnim zvanicama, bili su i uvaženi gosti iz FSG Zrenjanin, FSO Žitište i FSO Kikinda, SSOS FSB, FSV je predstavljao Nikola Tomičić, dok je svojim prisustvom ovaj skup uveličao i Dragan Peranović, dugogodišnji superligaški arbitar iz komšijskog Šajkaša.

Grad Zrenjanin predstavljala je Vukosava Đapić.Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, a čestitke i lepe želje najmlađim kolegama uputio je predsednik Organizacije sudija Fudbalskog saveza Vojvodine, Zrenjaninac Branko Pavlović, koji je posebno apostrofirao pozitivne rezultate ali i način rada sudijske organizacije u Zrenjaninu.

-Svecani-koktel-Sudija_DSC_18661623857006575

Na kraju oficijalnog dela prisutnima se obratio i predsednik Stručne strukovne organizacije sudija FSG Zrenjanin Ivan Mikalački, inače jedini superligaški sudija iz Zrenjanina i dobitnik godišnje nagrade Sportskog saveza grada Zrenjanina u oblasti sportskog suđenja.

Mikalački je u svom obraćanju takođe uputio čestitke tek promovisanim koleginicama i kolegama i poželeo im uspešan start karijere.

Aplauzom u znak sećanja, pozdravljeno je ime i delo nedavno preminulog predsednika FSG Zrenjanin, Gorana Starčevića…

Završetkom ovogodišnje Škole za fudbalske sudije broj aktivnih arbitara se popeo na 70 od čega je skoro 20% dama, dok je ukupan broj članova blizu 100.

-Svecani-koktel-Sudija_DSC_18541623857006574

U znak velike zahvalnosti za veoma pozitvine utiske svih prisutnih uslugom, ponudom i posebno prilagođenim ambijentom renomiranog restorana “Kaštel” predsednik Mikalački je dikrektorici ovog objekta, gospođici Mariji Spasić uručio specijalnu plake pod nazivom Partnerstvo za budućnost.

Sudije koji su stekli zvanje privremenog fudbalskog sudije su Nađa Jović, Marija Stankov, Anastasija Đorđević, Đina Milić, Sanja Njegreš, Milenko Teodosin, Danilo Tomin, Dejan Mihajlov, Nikola Nikolić, Jovan Lazić, Filip Daničić i Novica Božić. Troje fudbalskih sudija koji su prevedeni u zvanje fudbalskog sudije treće kategorije su Jelena Bunjevački, Nikola Ilić i Dušan Čabrilo.Pročitajte još

FB_IMG_1656577440325

DANAS KREĆE TURNIR U MALOM FUDBALU

Žreb za grupnu fazu takmičenja Letnjeg turnira u malom fudbalu održan je sinoć u prostorijama ...