12. 08. 2022.
Home / Rukomet / TUTNJAO BETON NA GRADNULICI…IGRAO SE RUKOMET, ORK ZRENJANIN SLAVIO TITULU, ŠUJA SKUVAO GULAŠ ZA MEDALJU….
received_860403154889847

TUTNJAO BETON NA GRADNULICI…IGRAO SE RUKOMET, ORK ZRENJANIN SLAVIO TITULU, ŠUJA SKUVAO GULAŠ ZA MEDALJU….

Tako to rade šampioni, velikog srca, uvek spremni za drugarstvo, ali i da se izgine na terenu, za dres kluba i plavo bele boje ORK Zrenjanin…

Impuls pobednika doprineo je da se ove sezone slavi titula i ulazak u viši rang, Drugu srpsku ligu, koja je u rangu Vojvođanske.

Lepo subotnje popodne, na mestu koje je kolevka rukometa u gradu, na Gradnulici, mladi rukomeraši, rukovodstvo i prijatelji ORK Zrenjanin, iskoristili su za promociju i proslavu apsolutne dominacije u sezoni koju su završili sa trijumfima i gol razlikom preko 100 u plusu.

Utakmica sa veteranima, naracno da je bila u senci ukusnog gulaša, koji je skuvao Šuja, velemajstor kulinarstva i vrhunski kuvar koji je nakon rada u ekskluzivnim restoranima u Rovinju, trenutno zlatna varjača zrenjaninskog Kafemata, a vihorno je krilo i odličan rukometaš.

– Družimo se, taj duh zajedništva nas nosi i smelo kročimo napred – kaže el presidente Igor, uz opasku Zolija Ivanice, Dušana Petrovića i Aleksandra Đurišića, da boljeg predsednika na svetu nema.

– Šalu na stranu, ovi pilići na malim rukometnim golovima.i skraćenom terenu, veliki su kapital i zamajac rukometa u gradu – dodaje Igor, predsednički vodeći računa da svi gosti budu usluženi i zadovoljni.

– Pripreme za nova iskušenja su već počele, treniraće se tokom leta, na betonu, pesku, travi, sve do momenta povratka na parket legendarnog Medisona – uglas poručuju rukometaši ORK Zrenjanin.Pročitajte još

POL - SRB-2 12

M18 EHF EURO – Kadeti Srbije nadigrali Poljsku

Srbija je u prvoj utakmici razigravanja od 13. do 16. mesta savladala Poljsku rezultatom 33:30 ...