19. 08. 2022.
Home / Fudbal / Informacija o početku priprema FK Čukarički
fk_cukaricki_grupna1

Informacija o početku priprema FK Čukarički

Čukarički će sa pripremama za novu sezonu, u kojoj će igrati na tri fronta, započeti 10. juna. Šef stručnog štaba Dušan Đorđević će tada, zajedno sa pomoćnicima Pavlom Delibašićem i Zoranom Rendulićem, trenerom golmana Oliverom Kovačevićem i kondicionim trenerom Milovanom Kneževićem, izvršiti prvu prozivku, na stadionu na Banovom brdu.

Prethodno će prvotimci odraditi redovne lekarske preglede 8. i 9. juna. Posle dve uvodne nedelje rada u Beogradu, ekipa će na drugi deo priprema otputovati u slovenački Bled. U ovom gradiću poznatom po prelepom jezeru trenutno se priprema slovenačka reprezentacija, što je dovoljan garant vrhunskih uslova koje nudi tamošnji sportski kompleks.

Ekspedicija Čukaričkog će na Bledu boraviti od 24. juna do 8. jula. U narednim danima biće poznati i protivnici Čukaričkog na pripremama, a oni će biti prilično atraktivni. Brđani su u pregovorima sa ekipama koje će takođe igrati u Evropi, a takođe će trenirati u Sloveniji. Nova sezona u Super ligi Srbije trebalo bi da počne 17. jula, a belo-crni će u kvalifikacijama za Ligu Konferencija startovati od drugog kola. Ti mečevi su na programu 22. i 29. jula, dok će žreb biti obavljen 16. juna.

Pročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...