12. 08. 2022.
Home / Odbojka / USPEŠNA SEZONA ODBOJKAŠICA VOLEJSTARSA
received_465111824797260

USPEŠNA SEZONA ODBOJKAŠICA VOLEJSTARSA

Mlade i talentovane, istrajne i rešene da napreduju, izabranice trenera Aleksandra Šakića, uspešno su okončale sezonu u Prvoj Vojvođanskoj ligi Istok i obezbedile opstanak u veoma jakoj konkurenciji timova iz regiona Novog Sada.

– Prošle godine, bez izgubljenog seta obezbedili smo plasman u viši rang i spletom nekih okolnosti, umesto da igramo sa Proleterom, Kikindom, Vršcem, prebačeni smo u regiju Novog Sada, gde su znatno jače ekipe. Mnogi su očekivali da ćemo teško opstati u ligi, ali pored mnogih pehova sa povredama i malim brojem termina za treninge ipak smo se konsolidovali i doveli par pojačanja koja su se odlično pokazala – kaže Aleksandar Šakić, ističući drugarsku pomoć i veliki doprinos, vrhunskog stručnjaka, Dejana Desnice, koji je svojim znanjem i iskustvom doprineo da se uz ogroman trud igračica, obezbedi opstanak u ligi iz koje je ispao klub proslavljenog odbojkaša Vase Mijića,.SK Volej Novi Sad.

received_622850978688161

– Da bi klub i dalje uspešno funkcionisao potrebno je da nas grad Zrenjanin finansijski podrži, jer smo se uglavnom finansirali iz članarina – dodaje Šakić, uz napomenu da klub ima i drugu ekipu, koja je igrala drugu Vojvođansku ligu, pionirski pogon i ove godine je odigrao blizu 50 takmičarskih utakmica.

Za ekipu Volejstarsa, ove sezone, nastupale su Ivana Miškeljin, Anastasija, Radosav,Dragana Fratucan, Nađa Srdanov, Bojana Kvrgić, Teodora Tea Baša, Nevena Simović, Mia Stanković, Anja Pavlica, Nina Jambor, Natasa Pejkić, Anita Fodor, Milica Gardinovački, Jovana Malbaški, Anastasia Kotarica, Anja Vuletić, Jelena i Anastasija Bjelajac i Milica Šemić.

foto: ŽOK VolejstarsPročitajte još

Screenshot_2022-08-01-15-28-37-015_com.google.android.apps.photos

ZRENJANINKA SARA SAKRADŽIJA KARIJERU NASTAVLJA U KAZAHSTANU

Šarmantna odbojkašica iz Zrenjanina, Sara Sakradžija, koja je već dugi niz godina internacionalac u Francuskoj, ...