01. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / Yuko Banat i Karađorđevo ekipno drugi na prvenstvu Vojvodine
yuko_2

Yuko Banat i Karađorđevo ekipno drugi na prvenstvu Vojvodine

Šotokan prvenstvo Vojvodine okupilo je u Titelu oko 500 takmičara iz 30 klubova, koji su se nadmetali u katama i borbama.

Karate klub Yuko Banat i Karađorđevo, predvođen trenerom Dankom Đokićem, osvojio je drugo mesto u ukupnom plasmanu. Prvo mesto im je izmaklo za samo nekoliko bodova. Šampionska titula je pripala Subotičanima, a treći je bio Karate klub Mladost iz Odžaka.

Karate klub Yuko Banat i Karađorđevo je osvojio više od 40 medalja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do seniora. Izdvajamo osvajače medalja u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji:

SENIORI
Aleksandar Jovanov ZLATO borbe – 68 kg, Zoran Skendžić SREBRO borbe – 68 kg, Slavko Vučetić ZLATO borbe – 85 kg i SREBRO borbe u apsolutnoj kategoriji, Todor Sivčević BRONZA borbe – 85 kg, Marina Trivunović ZLATO borbe – 70 kg i SREBRO apsolutno, seniorski tim borbe ekipno SREBRO: Aleksandar Jovanov, Slavko Vučetić, Zoran Skendžić i Todor Sivčević.

JUNIORI
Teodora Nenin ZLATO borbe – 70 kg i SREBRO borbe apsolutno, Milica Simić SREBRO borbe – 70 kg, Željka Trivunović BRONZA borbe – 54 kg, Danila Martinović BRONZA kate.

Prvenstvo Vojvodine u Titelu je bilo ujedno i prvo takmičenje KK Yuko Banat i Karađorđevo posle godinu dana pauze zbog pandemije virusa Covid 19.

yuko

Izvor: Žitiste OnlinePročitajte još

IMG-20221127-WA0011

SOFIA I MATEJA PROLETEROVI JUNACI NOVOG SADA

Proleter ekipno III mesto! Janković Mateja 7 medalja, Travar Sofia dvostruki Prvak Srbije!