04. 03. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / Svetski dan dece obolele od raka, 15. februar: Zrenjanin poručuje – Zajedno smo jači!
Screenshot_20210215_172716

Svetski dan dece obolele od raka, 15. februar: Zrenjanin poručuje – Zajedno smo jači!

Svakog 15.februara, povodom Svetskog dana dece obolele od raka, Nurdor (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) prigodnim programima širom Srbije obeležava ovaj dan i ukazuje na to koliko smo svi potrebni malim superherojima i njihovim porodicama.

Ovog 15.februara, umesto uobičajenih programa na platou ispred Biblioteke, Zrenjanin je snažnu poruku ljubavi i podrške poslao zahvaljujući entuzijazmu mladih, talentovanih sugrađana i njihovom “Popularnom orkestru Frank Sinatra” koji predvodi dirigent Đorđe Damjan, uz podršku profesora Marka Pejčića i Milana Aleksića. Ceo događaj je snimljen i pretvoren u kratak film zahvaljujući Agenciji “Digital style” i Dušanu Udickom. Veliku podršku i ove godine pružio je Grad Zrenjanin.
Film je dostupan na ovom linku: https://youtu.be/NjVvYU2jrAg

Pored ovakvog vida podrške koja stiže iz mnogih gradova Srbije, NURDOR poziva sve ljude dobre volje na predstavu koju možete pratiti iz udobnosti svog doma:
od 19 časova onlajn će biti prikazan stendap šou Nikole Đurička “Sve što ste želeli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“.
Karte se mogu kupiti onlajn na linku https://www.tickets.rs/program/sve-sto-ste-hteli-da-znate-o-dzoniju-a-niste-smeli-nikad-da-ga-pitate-2463, po ceni od hiljadu dinara, a celokupan prihod od prodaje biće doniran udruženju “NURDOR”, odnosno deci koja se bore protiv ove opake bolesti.
Za kupovinu karata “Mastercard” karticama, kompanija “Mastercard” udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara.

Podrška je važna, sada više nego ikada! Važno je da našim malim borcima pošaljemo snažnu poruku da nisu sami!

#ZAJEDNOSMOJAČIPročitajte još

PSX_20210304_132423

Onlajn radionica “U srcu grada” – 6. 3. 2021.

Onlajn radionica – „ U srcu grada“ – Dečji program Kulturnog centra