08. 06. 2023.
Home / Odbojka / ODBOJKAŠICE ŽITIŠTA SPREMNE ZA START LIGE
received_368355421115542

ODBOJKAŠICE ŽITIŠTA SPREMNE ZA START LIGE

Druga Vojvodjanska liga za odbojkašice, počinje ovog vikenda I ljubitelji ove igre u manjim mestima nestrpljivo očekuju njen početak.
Već nekoliko godina u ovoj ligi nalazi se i ekipa Žitišta, koja je iznjedrila mnogo odbojkašica koje sui male zavidne karijere kako u domaćem prvenstvu tako i u inostranstvu.

Dugogodišnja igračica i kapiten ekipe, Jovana Kosanović, koja iako ima samo 21 godinu, prošle sezone je bila najstarija igračica u svojoj ekipi, ističe da je veoma zadoboljna pripremamam i da sa nestrpljenjem očekuje početak i utakmice.

– Mnoge igračice debutovaće u srniorskoj konkurenciji i imati vatreno krštenje – ističe Jovana, kojoj će se ove sezone pridružiti još dve nekadašnje odbojkašice.

– Očekujem solidan plasman u prvenstvu, ali najvažnije je razigravanje mladih odbojkašica i njihov dobar start na zvaničnim utakmicama – dodaje Jovana Kosanović.

Vuk GvozdenovićPročitajte još

image_6483441_1

LEPA ZRENJANINKA SARA ŠARMOM I SJAJNOM ODBOJKOM OSVOJILA KAZAHSTAN

Sara Sakradžija, odbojkašica kazahstanskog Altaja i dugogodišnji internacionalac u Francuskoj, Turskoj, Rumuniji, Švajcarskoj, nakon osvojenog ...