12. 08. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Foto konkurs komplet
ko-vid foto konkurs

Foto konkurs komplet

Zrenjaninski Kulturni centar, Savremena galerija i Foto klub CD13 raspisali su međunarodni foto konkurs za profesionalne fotografe i fotografe amatere iz Srbije i inostranstva koji se bavi temom života u vreme pandemije a pod nazivom „KaKO-VIDim život u vreme pandemije“.

Organizatori konkursa smatraju da je veoma značajno istražiti kroz medij fotografije doživljaj o događajima koji nas okružuju a da fotografi bilo da se profesionalno ili amaterski bave fotografijom jako dobro znaju da trajno i dokumentarno označavaju vreme u kojem žive i da od zaborava čuvaju vredne momente, poruke i iskustva koje žele da prenesu budućim generacijama a da ih njihova specifična fotografska pažnja i odabir fotografisanog trenutaka čini to što jesu. Konkursom želimo da trajno zabeležimo doživljaje fotografa – pojedinca, način života i utvrdimo osnovne karakteristike ljudskog ponašanja u momentima susreta čoveka sa virusom sa kojim do sada „nismo imali posla“ i koji nije poznat u novijim kolektivnim i pojedinačnim sećanjima. Namera je trajno prepoznavanje antropoloških karakteristika u „doba korone“.

Konkurs je raspisan do 10. septembra, radovi se šalju na email: kczr@kczr.org

O konkursnim propozicijama i načinu prijavljivanja možete pogledati u dokumetima pod nazivom: „Propozicije foto konkurs“ i „Prijava foto-konkurs“ koje šaljemo u prilogu.

Propozicije Foto-konkurs

Propozicije Foto-konkurs

 

Propositions Photo-competition

Propositions Photo-competition

 

Prijava Foto-konkurs

Prijava Foto-konkurs

Pročitajte još

IMG-f3a874b3258a8da4ddf56242d6dd3115-V

WOLF & CO….ŠEŠIR MOJ…

Šešir moj, šešir moj na koso, nosio bi, al mi ne da moj poso… Bio ...