12. 08. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Kulturni centar Zrenjanina prekida sa organizacijom i suorganizacijom programa i gradskih manifestacija u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa
kczr

Kulturni centar Zrenjanina prekida sa organizacijom i suorganizacijom programa i gradskih manifestacija u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa

Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije Kulturni centar Zrenjanina prekida sa organizacijom i suorganizacijom programa i gradskih manifestacija u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa.

Program Banatske bajke i Kulturnog leta sačekaće neke druge dane kada se stvore uslovi za njihovu relizaciju a od predviđenih direktnih programskih aktivnosti Kulturnog centra, koje obuhvataju: filmski, dečji, muzički i pozorišni program, takođe se prekida sa održavanjem. Publiku u Kulturnom centru očekuju izložbe koje će se organizovati bez otvaranja uz mogućnost posete uz pridržavanje propisanih mera i broja prisutnih ljudi u zatvorenom prostoru. Preko naše FB stranice publika će imati priliku da od autora-umetnika i organizatora postavki sazna sve potrebne detalje o izložbi. Podsećamo Vas da je obavezno nošenje zaštitinih maski u svim zatvorenim prostorima. Unapred vam se zahvaljujemo na poštovanju navedene mere prilikom posete Kulturnom centru.

Kraći pregled programskih aktivnosti u narednom periodu:

– Do 22. jula u izložbenom salonu KCZR otvorena je izložba Marjana Marića „Neistomišljenici“.

– Od 20. jula do 12. avgusta u Malom salonu Narodnog muzeja biće otvorena izložba skulptorskih radova Marka Vukše, dobitnika prve nagrade prošlogodišnjeg Međunarodnog likovnog konkursa „30X30“. Izložbu organizuje Kulturni centar u saradnji sa zrenjaninskim Muzejom.

– Od 23. jula do 5. avgusta u izložbenom salonu KCZR nalaziće se izložba radova sa likovne kolonije Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna na kojoj će biti izloženo 20 radova.

Pročitajte još

IMG-f3a874b3258a8da4ddf56242d6dd3115-V

WOLF & CO….ŠEŠIR MOJ…

Šešir moj, šešir moj na koso, nosio bi, al mi ne da moj poso… Bio ...