05. 08. 2020.
Home / Tenis / TITULU POSVETIO UNUKAMA….
IMG-20200621-WA0038

TITULU POSVETIO UNUKAMA….

Tradicionalni međunarodni turnir Diksi Open u Zrenjaninu, na terenima Teniskog kluba Galeb, zvanično uvršten u kalendar Teniskog saveza Vojvodine, još jednom je opravdao očekivanja takmičara, ljubitelja tenisa i brojnih gledalaca.

Više 70 tenisera iz Mađarske,Hrvatske,Crne Gore i Republike Srpske, uz brojne tenisere iz gotovo svih vojvođanskih gradova, prikazali su izuzetan tenis, lepo se družili i uživali u svim čarima belog sporta.

Pobednici po kategorijama: Dubajić Pančevo, Burnać Sombor,Tatić i Borić Zrenjanin, , Dublovi: Titin i Lovrov Zrenkanin i Vučković i Miljević Subotica.

– Veliko je zadovoljstvo biti igrač i organizator značajnog turnira, a osvojeno prvo mesto mesto u pojedinačnoj i drugo u konkurencini parova, upotpunili su impresije – poručio je aktuelni šampion Vojvodine, koji je nakon dva finala, ponovo došao do trona i to na domaćoj šljaci. Svi učesnici turnira zadovoljni su napustili terene TK Galeb 1890 u Zrenjaninu, uz obećanje da će sigurno ponovo doći.

– Ostaje žal što u dublu sa Gajicom Matanovićem nisam osvojio turnir, ali nadoknadićemo propušteno, na nekom od narednih turnira – nastavio je Miodrag Tatić, koji je titulu u singlu, posvetio unikama, koje su stigle iz Portugala.

– Prijaju pohvale učesnika, prezadovoljnih organizacijom turnira, a svakako smo zahvalni brojnim sponzorima bez kojih ovaj turnir nebi bio to što jeste – dopunio je svog saigrača u vicešampionskom dublu,Gajica Matanović, uz zahvalnost portalu Sportinfo, koji je po već ustaljenoj tradiciji ispratio turnir.

Pročitajte još

IMG-20200721-WA0000

PIŽONOVA UNUKA NA TERENIMA TK BEČKEREK U ZRENJANINU

Talentovana teniserka, Stela Džimović, unuka zvezdine “zvezde” Vladimira Petrovića Pižona, boravi u Zrenjaninu, u poseti ...