28. 10. 2020.
Home / Košarka / USKORO TRADICIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP PRIJATELJI BASKETA KRAJ TISE….
received_577497426249045

USKORO TRADICIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP PRIJATELJI BASKETA KRAJ TISE….

Zlatko Zlaja Jovanović, košarkaška legenda ovih prostora i igrač koji svojom harizmom, inteligencijom i iskustvom, pleni pažnju ljubitelja kraljice igara sa loptom, već četvrto leto u Novom Bečeju, organizuje internacionalni košarkaški kamp “BASKET FRIENDS” u predivnom ambijentu novih terena pod otvorenim nebom, kraj reke Tise.

received_1208264309509074

Kompleks terena, nakon prvog uspešnog kampa u pitomoj varoši u Banatu, izgrađen je pre tri godine i svojevrsni je doprinos popularnog Zlaje Jovanovića rodnom gradu.

– Ovog leta počinjemo sa radom 5. jula i košarkaški kamp “BASKET FRIENDS” radiće u tri smene, obzirom na specifične okolnosti zbog pandemije korona virusa, otvaranje granica, dolazak dece i trenera iz inostranstva. Nadam se da ćemo vrlo brzo uhvatiti pravi ritam, ono što je bitno je da nam je prva smena popunjena, a interesovanje je veliko, obzirom na tradicionalno gostoprimstvo i lep provod u Novom Bečeju – ističe Zlatko Jovanović, ubeđen da će iza svih učesnika, kao i njegovih saradnika i prijatelja u ovom projektu, ostati još jedno uspešno i nezaboravno leto.

– Kamp je organizovan tako da podrazumeva i individualni rad sa talentovanim mališanima iz inostranstva, tj. svih zemalja u kojima sam igrao, Francuske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Slovačke i ostalih, zatim iz cele Srbije i naravno sa teritorije opštine Novi Bečej – dodaje nekadašnji reprezentativac BIH, uz napomenu da mu izuzetno prija veliko interesovanje za njegov kamp i da i dalje ima klinaca koji ambiciozno trče za narandžastom lepoticom i maštaju o uspešnim košarkaškim karijerama.

received_251455579482038

Jedan od specifičnih segmenata kampa pored Tise, je stručan i kvalitetan, internacionalni trenerski kadar, koji dolaze iz Bosne i Hercegovine i svih krajeva Srbije, kao i prisustvo zaštitnog lika i vlasnika kampa, Zlatka Jovanovića, koji je sve vreme domaćinski na raspolaganju svim učesnicima i gostima kampa, kao i njegova promocija u Francuskoj, uz učešće velikog broja malih košarkaša iz ove zemlje.

received_2599744223581451

Mesta za drugu i treću smenu, od 12. i 19. jula još ima, ali požurite da biste rezervisali učešće u radu kampa…!!!

foto: Goran Dobožanov

Pročitajte još

FB_IMG_1603736185514

DABL – DABL MEN…

Nino Čelebić, košarkaš Borca iz Zemuna iz kola u kolo drugoligaškog karavana na Severu, potvrđuje ...