25. 10. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Čitalačka značka 2020: odabrani dobitnici posebnih priznanja
1

Čitalačka značka 2020: odabrani dobitnici posebnih priznanja

Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” uspešno je realizovala manifestaciju “Čitalačka značka 2020″ uprkos izmenjenim uslovima rada i škola i same ustanove kulture usled pandemije koronavirusa. Želja organizatora bila je da se podrži i pohvali trud svakog deteta koje je čitalo i predstavilo pročitano u formi čitalačkog dnevnika.

Na poziv biblioteke prispelo je blizu 200 čitalačkih dnevnika. Svi učenici osnovnih škola koji su učestvovali u ovogodišnjoj manifestaciji dobili su simbolične poklone i pohvalnice, a imajući u vidu poseban kvalitet velikog broja pristiglih čitalačkih dnevika, bibliotekari Dečjeg odeljenja i ove godine okupili su žiri sačinjen od nastavnika, učitelja i školskih biliotekara kojim je predsedavala načelnica školske uprave, Snežana Oluški Vlačić.

Žiri je odabrao među prispelim radovima one koji su se posebno istakli i proglasio dobitnike zlatne, srebrne, bronzane čitalačke značke, specijalnih, pojedinačnih i kolektivnih nagrada.

Ove godine neće biti organizovana velika završna svečanost, a svaki nagrađeni učenik biće poseban gost Dečjeg odeljenja biblioteke i svoju nagradu preuzeti lično.

Kolektiv Gradske narodne biblitoteke “Žarko Zrenjanin” čestita i zahvaljuje svim učesnicima u ovogodišnjoj manifestaciji.

SPISAK NAGRADJENIH, ČITALAČKA 2020 odluka žirija

SPISAK NAGRADJENIH, ČITALAČKA 2020 odluka žirija

Pročitajte još

IMG-5d43c63c3349995ccc045ac30dd77d7c-V

KOZMO ČAROBNI SVET AKCIJSKE CENE ZA JAPANSKO ISCRTAVANJE I PUDER OBRVE

Do kraja oktobra iskoristite priliku i uhvatite akcijske cene japanskog iscrtavanja obrva ili za hipermoderne ...