05. 08. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Karavan Banatske bajke u Belom Blatu – 16. februar 2020.
kczr

Karavan Banatske bajke u Belom Blatu – 16. februar 2020.

MANIFESTACIJA “BANATSKA BAJKA”

NEDELJA, 16. FEBRUAR

KARAVAN BANATSKE BAJKE U BELOM BLATU

U okviru manifestacije “Banatska bajka”, koja će ove godine biti održana četvrti put od 15. juna do 23. avgusta, osmišljena kroz sedamdesetak programa (kulturnog, zabavnog, promotivnog i edukativnog karaktera), organizovana kroz tri programska segmenta i na tri lokacije: Gradska bašta, obala Begeja (Muzej piva) i okolna naseljena mesta – Karavan Banatske bajke (programi u seoskum sredinama) u toku najznačajnijih i najvećih manifestacija u Belom Blatu, Lazarevu, Aradcu, Jankovom Mostu, Knićaninu, Botošu i Perlezu, svoj ovogodišnji put započinje u Belom Blatu.

– Kulturno-zabavni program koji publiku očekuje i koji će se realizovati u okviru gastronomsko-turističke manifestacije – 7. Festivala kobasica i domaće rakije predviđen za dan održavanja manifestacije (nedelja, 16. februar) odvijaće se prema sledećem rasporedu:

11.00 h – Svečano otvaranje manifestacije i kulturno-umetnički i zabavni program “Banatska bajka”.

Učestvuju: Milica Dosković i Mešoviti hor “Sveti Arhangel MIhailo” Zrenjanin, KUD “Pionir” Zrenjanin, deca iz OŠ “Bratstvo jedinstvo” iz Belog Blata i KUD “Arsenije Todorović” iz Perleza.

14.00h – Proglašenje pobednika.

Za vreme trajanja menifestacije goste će zabavljati muzički sastav Bellami iz Belog Blata.

Organizatori “Karavana Banatske bajke” su: Kulturni centar Zrenjanina, Turistička organizacija i IP Media 023 a pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

Pročitajte još

IMG-a367be0a8b6ba7dcc77697bd3774a56a-V

WOLF & CO…JUTROS MI JE RUŽA….

Jedna ruža karminom crveno ofarbana, jutros mi je procvetala… Ja je gledam, mirišem i uzdišem, ...