07. 04. 2020.
Home / Rukomet / OD OČAJA DO POLOVIČNOG PLENA…
IMG_20200202_180335

OD OČAJA DO POLOVIČNOG PLENA…

Proleter – Obilić 34:34 (15:20)

Ništa rukometašima Proletera nije polazilo za rukom u prvih 30.minuta, šupljikava odbrana u 20 situacija je kapitulirala i to je rezultiralo ubedlhivom zalihom sa kojom su gosti iz Beograda, otišli na odmor.

U nastavku drugačija slika, mnogo veća želja i žar dimaćih, stizanje pet golova minusa i precizan sedmerac najefikasnijeg igrača utakmice, Dušana Mirića u poslednjim sekundama utakmice, kojim je Proleter spasao živu glavu i izborio remi.

Za junala meča proglašen je korpuletni pivot gostiju, Nikola Jestrović, koji se na press konferenciji džentlmenski zahvalio publici u Zrenjaninu, na sjajnoj atmosferi u kojoj je utakmica odigrana i čestitao rukometašima Proletera na velikom htenju, uz obrazloženje da ne zna šta je uzrok naglog pada koncentracije njegovih saigrača, na početku drugog poluvremena.

Osim njegovih 6 golova, Milorad Teodorović je postigao 8, Rastko Aničić 7, a Luka Dragović 4.

U ekipi Proletera osim efikasnog Mirića, David Pešić i Dušan Ilijin po pet puta su zatreali protivničku mrežu, dok su četiri puta precizni bili Uroš Elezović i Luka Radović.

Pročitajte još

FB_IMG_1585433486820

BUDITE DISCIPLINOVANI, SLUŠAJTE SAVETE

Rukometašica Anđela Mesaroš, poručuje iz Italije Mlada rukometašica iz Zrenjanina, Anđela Mesaroš, na privremenom radu ...