03. 08. 2020.
Home / Ostali sportovi / Trkačke vesti uz jutarnju kafu
unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

NAJPOVOLJNIJI USLOVI ZA NAJBRŽE!

Prijavite se za najveći tim bilding spektakl u Srbiji – budite među 11.000 zaposlenih iz 700 najodgovornijih kompanija u 4 grada: Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu.

Pročitajte više o saradnji sa Divac Fondacijom i novinama na trkama! Ko ne trči – navija!

“Železničari” u epizodi 2 Inđija trail-a!

Posle uspešne premijere, Planinarski klub “Železničar-Inđija” Vas poziva na INĐIJA TREJLEpizoda 2. Program takmičenja:Nedelja, 01. mart 2020.08:00 – 09:50 Prijava učesnika u lovačkoj kući “Fazan” u Inđiji,10:00 Start trke ispred lovačke kuće13:00 Dodela medalja pobednicima Staze Zelena staza: 10 kilometaraKategorije: juniori/juniorke, seniori/seniorke, veterani/veteranke Plava staza: 20 kilometaraKategorije: seniori/seniorke, veterani/veteranke Startni paket …

unnamed (1)

Računica je jednostavna – kreneš od šetnje, pa 5, pa 21, pa Antonio Banderas

Poslednjih par godina za vreme studiranja, posebno tokom zimskih ispitnih rokova, imala sam želju da se pokrenem i krenem da trčim kako bih prodrmala svoje telo nakon dugotrajnog sedenja, konstantnog crtanja i gledanja u ekran računara, ali sve se završavalo samo na želji, uz mnoštvo izgovora. Tada sam sebe sputavala gomilom izgovora tipa: hladno je, […] The post Računica je jednostavna – kreneš od šetnje, pa 5, pa 21, pa Antonio Banderas appeared first on TRČANJE.rs.

unnamed

Prvi SMOG JOG održan u Nišu! Količina PM-10 čestica u tom gradu 8 puta veća od dozvoljene

RCN – Running Club Niš, neformalna trkačka družina iliti klub rekreativaca, počeo je sa radom početkom novembra 2019. Bolje rečeno, počeo je vikend trčanjima nekolicine entuzijasta, na čelu sa Đorđem Anđelkovićem i Predragom Ivićem. Klub koji se lagano širi trenutno okuplja rekreativce, polumaratonce i maratonce, ultramaratonce, triatlonce, trail trkače i druge ljude koji to rade […] The post Prvi SMOG JOG održan u Nišu! Količina PM-10 čestica u tom gradu 8 puta veća od …

unnamed (2)

Plutanjem do potpune opuštenosti: testirali smo floating

Za floating ste možda već negde usput čuli: neko je spomenuo potpunu deprivaciju čula u tankovima, serija Simpsons je imala jednu epizodu posvećenu plutanju. Možda ste videli da Đoković koristi tank? Možda vam je, kao meni, drugarica pisala i preporučivala mesecima unazad? Bilo kako bilo, studija za plutanje u Srbiji i regionu i nema baš […] The post Plutanjem do potpune opuštenosti: testirali smo floating appeared first on TRČANJE.rs.

unnamed (1)

Trčanje.rs proglašava NAJBOLJU TRKAČKU FOTOGRAFIJU SRBIJE! Pogledajte kom delu je pripala ova titula i koji autor je nagrađen sa 100 evra!

Došao je i taj momenat! Od vaših brojnih radova koje ste slali u periodu između 23.12.2019. i 15.01.2019. trebalo je odabrati samo jednu koja će poneti titulu najbolje trkačke fotografije u Srbiji iz 2019-e godine! Na konkurs se odazvalo preko 70 trkača, fotografa, amatera i profesionalaca, a to znači preko 250 fotografija koje smo pregledali. […] The post Trčanje.rs proglašava NAJBOLJU TRKAČKU FOTOGRAFIJU SRBIJE! Pogledajte kom delu je pripala ova titula i koji autor je nagrađen sa …

Ovo je tvoja šansa da postaneš deo pokreta! Prijavi se za ASICS Front Runner tim

Zvanično je! Faza prijavljivanja za ASICS Front Runner tim je počela! Da li želiš da inspirišeš, osnažiš ili podržiš druge da dostignu “U zdravom telu, zdrav duh”?Iskoristi svoju priliku da postaneš deo jedinstvene zajednice i prijavi se! ASICS traži nove članove za svoj ASICS FrontRunner tim, koji žele da postanu ambasadori kretanja. Oni su početnici […] The post Ovo je tvoja šansa da postaneš deo pokreta! Prijavi se za ASICS Front Runner tim appeared first on TRČANJE.rs.

unnamed (2)

Kozara Ultra Trail 2020 – nove staze od 10 do 111k!

Prilikom svoje prve posete Banjaluci, prošlog meseca, imao sam priliku da popričam sa Nevenom Stojaković, preduzimljivom devojkom vedrog duha, koja organizuje nekoliko dobro posećenih trka u BiH. Ovoga puta smo pričali o njenoj najpopularnijoj trci, Kozara Ultra Trail-u, pa pogledajte šta nam je Nevena pripremila za ovo proleće i po čemu će se ova trka […] The post Kozara Ultra Trail 2020 – nove staze od 10 do 111k! appeared first on TRČANJE.rs.

unnamed (3)

Procedura dobijanja dozvola za održavanje trke za trčanje

U nastavku sledi algoritam, tj procedura za dobijanje dozvola za organizaciju trke u trčanju. Ovo je generalna procedura, a konkretni koraci, zavisiće još i od tipa trke, veličine, lokalne samouprave i slično. Procedura će se dorađivati, kako vi budete slali vaše komentare. Slobodno dopunite ovu proceduru, slanjem komentara i pitanja u nastavku. Procedura u nastavku […] The post Procedura dobijanja dozvola za održavanje trke za trčanje [DO#077] appeared first on TRČANJE.rs.

unnamed (4)

Bauk eskapizma – Da li kroz sport bežite od realnosti?

Da li je sport u srednjim godinama potreba za fizičkom aktivacijom ili je to u suštini beg od problema i socijalnih izazova? Ovo je osnovno polazište teorije eskapizma, jedne od kontraverznih teorija koja je uspela da isprovocira reakcije javnosti i inicira jednu od najzanimljivijih polemika u sportskoj psihologiji. Nove sportske teorije Bauk eskapizma kruzi svetom, […] The post Bauk eskapizma – Da li kroz sport bežite od realnosti? appeared first on TRČANJE.rs.

Treći, prvi iz struke, skup organizatora trka u Srbiji u organizaciji RunTrace i Nikole Minića iniciraće diskusiju

Da naša mala zajednica raste govori i ovaj, po mnogo čemu, važan skup organizatora jer ga organizuje nezavisni, iz struke i skoro pa komercijalni (učešće je besplatno) seminar u organizaciji RunTrace koji će se održati 18. januara 2020. godine. Podsetimo se, dva prvobitna okupljanja, održana su od strane Atletskog saveza Srbije, jedan u Jagodini, a […] The post Treći, prvi iz struke, skup organizatora trka u Srbiji u organizaciji RunTrace i Nikole Minića iniciraće diskusiju [DO#076] …

Pročitajte još

FB_IMG_1596350851181

PLIVAČI PROLETERA USPEŠNI NA KONTROLNOM TRENINGU…

Kad već nema takmičenja, dobro je ovako, u svojoj avliji, osetiti bazen uz simulaciju, kao ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>