04. 08. 2021.
Home / Tenis / MIODRAG TATIĆ ZVANIČNO NAJBOLJI TENISER VETERAN VOJVODINE
FB_IMG_1577608408819

MIODRAG TATIĆ ZVANIČNO NAJBOLJI TENISER VETERAN VOJVODINE

Na svečanoj skupštini Teniskog saveza Vojvodine, povodom vrednog jubileja i obeležavanja 70 godinja postojanja, dodeljene su nagrade najbokjim akterima belog sporta, među kojima je u konkurenciji veterana za najboljeg u 2019. godini proglašen Zrenjaninac Miodrag Tatić, kojinje titule osvojio u pojedininačnoj konkurenciji i u dublu sa kolegom iz kluba Galeb 1890. Gajicom Matanovićem.

Tatić se dominatno i nadmoćno prošetao teniskim terenima širom Vojvodine i potvrdio primat najboljeg tenisera veterana iz 2018. godine, a lepo priznanje i veliki pehar primio je u društvu supruge i unuka.

FB_IMG_1577608424536

– Najlepši dan u životu, stimulans i podstrek da nastavim u istom ritmu, jer tenis obožavam, baš kao i predivno druženje sa prijateljima na teniskim terenima. Iz sezone u sezonu, trudimo se da podignemo nivonorganizacije turnira, sve nas je više u belom sportu i to je najvažnije, jer se ljudi, bez obzira na godine, uključuju u rekreaciju i igraju tenis, bez obzira kako prolaze na turnirima i da li mečeve gube ili dobijaju. Iz te sve veće grupe, izdvojila se skupina odličnih igrača i meni je drago što sam i ja deo tog miljea – istako je ekskluzivno za Sportinfo popularni Tale, neposredno nakon dobijanja pehara za najboljeg tenisera godine u Novom Sadu.

Šampion pokrajine, prazničnu pauzu iskoristiće za odmor u Budvi, gde će po tradiciji, započeti pripreme za novu sezonu.

Pročitajte još

FB_IMG_1620403229241

VRELI PESAK I KANSKO SUNCE ZAMENILA ŠLJAKOM U ŽITIŠTU

Sara Sakradžija, sjajna odbojkašica i internacionalac u Francuskoj, za kratko je vreli pesak i sunce ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>