03. 04. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / POTPISIVANJE SPORAZUMA – KLUB PRIJATELJA KULTURNOG CENTRA – SVEČANI KOKTEL –
KOKTEL 2

POTPISIVANJE SPORAZUMA – KLUB PRIJATELJA KULTURNOG CENTRA – SVEČANI KOKTEL –

Danas je u Kulturnom centru Zrenjanina održan svečani koktel na kojem su rezimirani rezultati rada iz predhodne godine, najavljene aktivnosti za narednu, 2020. i predstavljen “Klub prijatelja Kulturnog centra”.

KOKTEL 1

KLUB je postao sastavni deo saradnje naše ustanove sa privatnim preduzetnicima u smislu, ulaganja sredstava za dalju adaptaciju prostora odnosno infrastrukturna ulaganja koja bi usmerila Kulturni centar u pravcu stvaranja moderno opremljene ustanove kulture a u skladu sa zahtevima i potrebama u 21. veku i u interesu realizacije velikog broja programa koji bi trebali da se organizuju u Kulturnom centru i za koje je potrebna određena infrastrukturna “podrška” odnosno adekavatan i renoviran (prostorni) ambijent.

Veliki je broj aktivnosti i programa Kulturnog centra Zrenjanina koji su jedinstveni i prepoznatljivi, sa jakim identitetom i idejom osnaživanja i stvaranja zrenjaninske kulturne scene, koja u mnogo puta prevazilazi lokalni okvir i pozicionira se sa prepoznatljivim kulturnim brendovima i događajima. Kompanija PerSu je prepoznala našu dinamičnost i kreativni potencijal. Očekujemo da se u narednom periodu i drugi finansijeri uključe i počnu sa ulaganjem u jednu od najznačajnijih ustanova kulture u Zrenjaninu.

KOKTEL 9

Na koktelu su govorili:

– Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina;

– Sloboda Stojanović, rukovodilac marketinga Kompanije PerSu ;

– Sandra Banjanin, urednica programa vizuelnih umetnosti i koordinatorka za saradnju i

– Mišo Živanov, grafički dizajner i jedan od kreatora idejnog koncepta.

KOKTEL 6

govor koktel 26. 12. 2019. Sandra Banjanin

Koktel govor direktor Marinkovic 26. 12. 2019.

Govor na koktelu PerSu 26. 12. 2019.

Miso Zivanov govor na koktelu 26. 12. 2019.

Pročitajte još

Online_kolegijum_009

GRADONAČELNIK I NJEGOVI SARADNICI U KUĆNOJ IZOLACIJI

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegovi saradnici, zamenik Saša Santovac i pomoćnicu Duško Radišić, SimonSalapura ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>