09. 08. 2022.
Home / Odbojka / U susret jubileju – 70 godina Odbojkaškog saveza Vojvodine
Odbojskaski_savez_Vojvodine_013(1)

U susret jubileju – 70 godina Odbojkaškog saveza Vojvodine

Odbojkaški savez Vojvodine obeležiće u nedelju, u Novom Sadu, 70. godišnjicu postojanja i tim povodom juče je u Gradskoj kući u Zrenjaninu održana prigodna svečanost na kojoj su dodeljena priznanja za doprinos odbojkaškom sportu klubovima i pojedincima s teritorije srednjeg i svernog Banata. Pokrajinski odbojkaški savez na taj način je zahvalio klubovima za učešće u radu te organizacije i doprinos popularizaciji odbojke u njihovim sredinama, a samim tim i na nivou cele AP Vojvodine.

Odbojskaski_savez_Vojvodine_003(1)

Član predsedništva Udruženja odbojkaških klubova republičkih liga i predsednik Sportskog saveza Grada Zrenjanina Rajko Petrović čestitao je nagrađenim pojedincima i predstavnicima svih klubova i pozvao ih na završnu svečanost u Novom Sadu, 29. decembra. Predstojećeg vikenda, takođe u okviru proslave jubileja Saveza, biće u Novom Sadu održan i 10. Novogodišnji festival odbojke.

Odbojskaski_savez_Vojvodine_024(1)

Jučerašnjem skupu u Baroknoj sali Gradske kuće prisustvovali su i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i pomoćnik gradonačelnika Dragan Ćapin, koji su se pridružili čestitkama i učestvovali u dodeli priznanja predstavnicima odbojkaških klubova i pojedincima.

Odbojskaski_savez_Vojvodine_027(1)

Na teritoriji srednjeg i severnog Banata funkcioniše 11 odbojkaških klubova koji se takmiče od najvišeg ranga, Superlige Srbije, do Kvalitetne vojvođanske lige, a među njima su, osim s teritorije Zrenjanina i 4 kluba iz Kikinde i po jedan iz Čoke i Vojvode Stepe.

Izvor: http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7606/U-susret-jubileju—70-godina-Odbojkaskog-saveza-Vojvodine

Pročitajte još

Screenshot_2022-08-01-15-28-37-015_com.google.android.apps.photos

ZRENJANINKA SARA SAKRADŽIJA KARIJERU NASTAVLJA U KAZAHSTANU

Šarmantna odbojkašica iz Zrenjanina, Sara Sakradžija, koja je već dugi niz godina internacionalac u Francuskoj, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>