31. 03. 2020.
Home / Ostali sportovi / MALO INTERNACIONALNA, MALO DOMAĆA SCENA MLADIH BOKSERA PETROVGRADA
IMG-20191214-WA0001

MALO INTERNACIONALNA, MALO DOMAĆA SCENA MLADIH BOKSERA PETROVGRADA

Seniorska reprezentativka Srbije i član Boks kluba Petrograd iz Zrenjanina, Aleksandra Rapić u Turskoj Antaliji učestvovala na seniorskoj prvenstvu Balkana koje je održano posle 30 godina.

Saška je osvojila srebrnu medalju, izgubivši u finalu od favorizovane, daleko iskusnije takmičarke iz Bugarske, podeljenom odlukom sudija 3:1.

IMG-20191214-WA0004

Sjajan rezultat devetnaestogodišnje šampionke, koju već u martu očekuju kvalifikacije za olimpijske igre.
Nenad Momirski je za vikend boksovao na međunarodnom memorijalnom turniru u Novom Sadu “Moša Savic” i pobedio je bugarskog boksera i osvojio pehar kao najborbeniji bokser turnira.

Sandro Poletan je na Dnevnikovom izboru sportiste godine u Novom Sadu, proglašen za najboljeg boksera u pokrajini u 2019 godini.

Na 10.poslednjem kolu regionalne lige Vojvodine u Kikindi pobede su ostvarili Strahinja Mošorinski, Jovan Đuričić i Vanja Dimitrovski i u ukupnom plasmanu BK Petrograd se u konkurenciji seniora nalazi na drugom mestu od preko 30 klubova koji se takmiče u ovoj ligi, dok je u juniorskoj konkurenciji Petrograd je na prvom mestu.

IMG-20191214-WA0003

Uz zahvalnost trenerima Stevanu Čizmiću, Stanimiru Đuroviću i Milanu Piperskom, kao i svim prijateljima kluba koji pomažu da bude još bolji, u BK Petrograd naglašavaju da su treninzi i sva putovanja,oprema i takmičenja besplatna za sve devojčice i dečake…

IMG-20191214-WA0002

Pročitajte još

ostani

PORUKA KARATISTA KARATE KLUBA ZRENJANIN

Apel zrenjaninskih karate šampiona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>