11. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / 10 GODINA SLAVIMO TRČANJE!
3-1400x600

10 GODINA SLAVIMO TRČANJE!

Samo jednom se slavi decenija postojanja! Mi ćemo se potruditi da slavlje potraje bar deset dana a naročito ćemo se potruditi da i narednih deset godina služimo kao inspiracija, podrška i motivacija za sve vas koji nas redovno pratite…

Ovog četvrtka, osim nedeljnih vesti, donosimo vam kratak video – osnivač sajta Trčanje.rs Veroljub Zmijanac govori o počecima sajta i 10 godina trčanja u Srbiji!

A koja smo iznenađenja pripremili za čitaoce, saznajte u prvom tekstu!

Slavimo trčanje i nagrađujemo!
Ukoliko nas pratite svih ovih godina, ali i ako nas pratite na društvenim mrežama od skoro, sigurno vam nije promakla činjenica da ove godine Trčanje.rs slavi deceniju postojanja! Tako je, napunili smo deset godina, deset godina slavimo trčanje! A u ovih deset dana obradovaćemo vas omiljenim trkačkim poklonima – startninama za deset različitih trka!! Želimo […] The post Slavimo trčanje i nagrađujemo! appeared first on TRČANJE.rs.

Jubilarni 10. Lošinjski polumaraton – Udahnite polumaraton punim plućima!
DATUM: Subota, 26.09.2020. MESTO: Veli Lošinj TIP TRKE: Ulična trka START/CILJ: Riva u centru Velog Lošinja STAZE: 21.097 km, 10 km, 5 km Opis staze polumaratona: Start: Veli Lošinj centar – glavnim putem za Čikat i Mali Lošinj – Veloselskom ulicom do Kadina – Ulicom Loš. brodograditelja i Rivom Lošinjskih kapetana do Trga – preko Trga, Ulicom […] The post Jubilarni 10. Lošinjski polumaraton – Udahnite polumaraton punim plućima! appeared first on …

Svetska antidoping agencija suspendovala rusku reprezentaciju na 4 godine!
Zabrana znači da će Rusija propustiti Olimpijske igre sledeće godine u Tokiju, kao i Zimske igre u Pekingu 2022. godine. Svetska antidoping agencija (WADA) u ponedeljak je odobrila preporuku Komiteta za reviziju usaglašenosti da Rusiji zabrani ono što je definisano kao velika međunarodna takmičenja u naredne četiri godine. Odluka je doneta na sastanku Izvršnog odbora […] The post Svetska antidoping agencija suspendovala rusku reprezentaciju na 4 godine! appeared first on TRČANJE.rs.

Reportaža sa Svetskog prvenstva u ultramaratonu na 24h
Ove godine, 26. i 27. oktobra, održano je Svetsko prvenstvo u ultramaratonu na 24 sata u Francuskoj, u mestu Albi. Ovo takmičenje održava se svake druge godine, a Srbiju je ovog puta predstavljalo troje trkača. Evo i utisaka iz prve ruke sa ovog velikog događaja. Opšte o ultramaratonu u Srbiji i Svetskom prvenstvu u disciplini […] The post Reportaža sa Svetskog prvenstva u ultramaratonu na 24h appeared first on TRČANJE.rs.

OTKRIVAMO – Šta je zajedničko astronautima i trkačima?
Poznato je da astronauti moraju da prođu kroz veoma zahtevne i naporne fizičke, ali i psihološke pripreme kako bi bili spremni za odlazak u svemir. Zbog dugotrajne izloženosti mikrogravitaciji i smanjenog dotoka kiseonika, astronauti moraju uvek biti u top formi kako bi te uslove izdržali. Slično je i sa sportistima, odnosno trkačima, pogotovo ukoliko su […] The post OTKRIVAMO – Šta je zajedničko astronautima i trkačima? appeared first on TRČANJE.rs.

3. Krka polumaraton – putevima drevnih Rimljana
Već dve godine trkači iz celog sveta trče jedinstvenim severnim delom Nacionalnog parka „Krka“, od Eko kampusa „Krka“ u Puljanima do rimskog vojnog amfiteatra u Burnumu. Zato rezervišite subotu, 4. april 2020. i istrčite 3. Krka polumaraton, trku kroz Nacionalni park „Krka“. Rane prijave su u toku i traju do 15.12.2019. a prijave se vrše putem linka. Krka […] The post 3. Krka polumaraton – putevima drevnih Rimljana appeared first on TRČANJE.rs.
Kako da osušite patike posle trčanja po kiši?
Jednostavan i brz način da osušite patike za trčanje posle treninga u toku kog vas je zadesila kiša je da u njih stavite stare novine. The post Kako da osušite patike posle trčanja po kiši? appeared first on TRČANJE.rs.

Pročitajte još

FB_IMG_1594449553207

BANAT PO SEDMI PUT ŠAMPION SRBIJE

Bez odigranog finalnog meča, zbog Korona virusom zaraženog igrača Crvene zvezde, stonoteniski Banata iz Zrenjanina, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>