13. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / 50 GODINA KARATEA U ZRENJANINU
POZIVNICA

50 GODINA KARATEA U ZRENJANINU

Povodom jubileja – 50 godina karate sporta u Zrenjaninu, u nedelju 15. decembra sa početkom od 11.00 časova biće održan prvi gradski humanitarni karate seminar pod sloganom – humane dimenzije karatea!

Biće to prilika da se okupe osnivači prvog karate kluba u gradu, prošli, sadašnji i budući šampioni, sudije i treneri, ali i vežbači i simpatizeri najmasovnijeg borilačkog sporta na svetu. Na čak DESET tatamija u Kristalnoj dvorani, pod stručnim nadzorom iskusnih karate majstora i instruktora, biće prikazani svi aspekti karatea: rekreativni, korektivni, realni, takmičarski, adaptirani, karate kao samoodbrana…

Po prvi put, SVI gradski karate klubovi su uključeni u realizaciju ove manifestacije i ovim putem POZIVAJU sve nekadašnje karatiste da se priključe ovom događaju koji će imati i humanitarni karakter, jer će svi učesnici moći da doniraju priloge za već poznatu gradsku humanitarnu akciju “Sportom za bolje sutra”.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina. Očekuje se preko 400 učesnika iz devet organizacija. Na čelu organizacionog odbora proslave jubileja je Pomoćnik Gradonačelnika Simo Salapura.

PLAKAT

Pročitajte još

trs

Tvoje vesti iz sveta trčanja

Šta kažu stručnjaci: Zašto se budite umorni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>