02. 07. 2020.
Home / Košarka / PRVI BISER BISERA, NIS BOLJI OD SPINA, DŽABAR MVP
IMG_20191201_113534

PRVI BISER BISERA, NIS BOLJI OD SPINA, DŽABAR MVP

Džentlmenskim pristupom, gospodskim ponašanjem kada su parket napuštali sa bremenom poraza, uvek borbeni i željni nadmetanja, Mlekari Gorana Belića Belke, danas su iznjedrili prvi biser i pobedu protiv Drexovaca, koji su bez kapitena Zorana Majkića, pružili dostojan otpor, ali nisu mogli više od toga.

Sa tri trojke raspoloženog Radića, odličnu igru Bezbradice, standardno dobru Grubačkog, Staševića i borbenog Ribara, Biserni su mudro vođeni sa klupe, povređenog stratega Gorana Belića došli do prvenca u Biznis ligi i zaslužili čestitke svih ostalih aktera.

Gradski upravitelji u novoj nebesko plavoj opremi, nema veze što su u štampariji pogrešili prezime kapitena Gruje, pa je sada Grijić, savladali su uvek uporne i korektne Dijamatovce i sa standardno dobrim Zoranom Bajinom, ali i raspoloženim Zlatkom Mrkšićem nastavili uspešan niz.

Grijić je utakmicu otvorio lepoticom sa preko 7 metara i ko zna kakva bi sudbina Dijamatnih bila, da nije osetio bol u mišiću prilikom doskoka…

Legendarnom Aci Džabaru, koji je i danas suvereni gospodario reketom, sve čestitke na MVP oreolu na tradicionalnom, eminetnom turniru veterana Dragiša Šarić u Beogradu.

U derbiju 7. kola NIS-ovci, kompletni sa Mišom Martinovićem, Draganom Mitrovićem i Filipom Latinovićem, skinuli su skalp do sada jedino neporaženoj ekipi Menjačnice Spin uz značajan doprinos Đure Putnika, Filipa Zoranovića i Bojana Krtinića.

Poraženi tim, ekipa Menjačnice Spin, posle utakmice uložila je usmeni prigovor na igranje Filipa Latinovića, koji je igrao i na nekoliko prethodnih utakmica za ekipu NIS-a.

Poslednja utakmica donela je ljuti okršaj ekipa iz vrha, Citadele i Carp system, koji je igrao bez kapitena Bojana Bojanića, dok za Citadelu nije nastupio brzonogi Nikola Šotra.

Karpovci u standardno dobroj rotaciji i silnom pobedničkom zanosu nastavili su svoj niz i imaju lep pogled sa vrha.

Citadela, pod utiskom poraza iz prošlog kola, borbena, ali bez dovoljno energije za iznenađenje i pobedu protiv Carp System-a.

Rezultati:
1. Drex – Mlekoprodukt 31:36 ( 8:9, 12:7, 6:16, 5:4 )

2. Gradska uprava – Dijamant 43 : 35 ( 14:12, 8:8, 13:5, 8:10 )

3. NIS – SPIN 60 : 43
( 14:16, 22:6, 15:15, 9:6 )

4. Carp system – Citadela 51 : 43
( 15:10, 10:8, 13:8, 13:17 )

Pročitajte još

FB_IMG_1593108016986

SVETI ĐORĐE DALEKO SE VIDI…

Predrag Pega Ugrenović, pasionirani ljubitelj košarke, nekadašnji igrač i član uprave KK Dveti Đorđe iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>