08. 07. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Drugo donatorsko Gala veče za NURDOR
NURDOR GALA VEČE 3

Drugo donatorsko Gala veče za NURDOR

U petak, 22. novembra u Zrenjaninu, u Hotelu “Vojvodina”, održaće se drugo donatorsko Gala veče za NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Program počinje od 19 časova.

Volonteri NURDOR-a iz Zrenjanina i svi ljudi dobre volje koji su se ove godine odazvali njihovom pozivu, okupiće se sa željom da pomognu deci koja se leče od raka i njihovim porodicama. Sva prikupljena sredstva namenjena su izgradnji Roditeljske kuće u Beogradu, u kojoj će boraviti deca koja se leče van mesta prebivališta.

Veliki broj javnih ličnosti podržao je NURDOR i biće gosti druge Gala donatorske večeri u Zrenjaninu, između ostalih, kao domaćin večeri Vladimir Vanja Grbić, stand-up komičar Srđan Dinčić, Milan Đurđević iz benda „Neverne bebe“, bend “Soul cake”, književnica Olivera Skoko, Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa. U muzičkom delu programa nastupiće Bojana Stamenov.

Takođe, najmlađi Zrenjaninci, deca iz OŠ “Petar Petrović Njegoš” i baletskog studija “Delfina” svojim nastupima pružiće podršku svojim vršnjacima koji se bore sa teškom bolešću.

 

 

Pročitajte još

FB_IMG_1594105254701

SEZONSKO SNIŽENJE…MR BEAN SPORT SHOP…

Sezonsko sniženje je počelo, iskoriste sjajnu priliku… Odaberite nešto za sebe, uz neverovatan popust do ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>