27. 11. 2022.
Home / Ostali sportovi / DVADESETMINUTNA SEKVENCA VRHUNSKOG FUTSALA SAS-a
IMG_20191025_210607

DVADESETMINUTNA SEKVENCA VRHUNSKOG FUTSALA SAS-a

SAS – Radnički Niš 6 : 1 ( 1 : 1 )

Neubedljivo prvo poluvreme, a ko je to mogao naslutiti, bilo je ustvari najava totalne erupcije futsalera SAS-a, koji su u nastavku utakmice eksplodirali i demonstrirali totalno medernu i vrhunski sadržajnu igru sa pet postignutih golova i bacanjem protivnika u grogi stanje nokautiranog fajtera.

Povele su Nišlije, pravo iz kombija, već u 3. minutu, iskoristivši smušenost odbrane domaćeg tima, kada je Marko Obradović zatresao mrežu fenomenalnog, poput mačke sa stotinu ruku, Đure Rodića.

Izjednačio je u 17. minutu Dušan Radenković i na najlepši način otvorio svoju het trik golgetersku misiju.

U nastavku, kreće kanonada i potapanje Nišlija, koji nisu znali šta ih je snašlo i na kraju još i dobro prošli, jer da je Savo Delić iskoristio tri šrilike, koje obično ne propušta, a Aleksandar Tomin umesto dve stative, zatresao mrežu golmana Dušana Stojkovića, poraz bi baš bio bolan.

Potpuni preokret izabranicima Milivoja Batinice doneo je Ivan Vukoje, svojim prvim golom u 25. minutu, posle majstorske šmekerice i asistencije Slađana Novkovića.

Dušan Radenković svoj drugi gol postiže 6 minuta kasnije u 31. minutu, a Vukoje mu se revanširao u 33. minutu svojim drugim golom, sjajnim šutem iskosa sa leve strane.

Het trik oreol, Dušan Radenković, uz pijetet heroja utakmice, postiže u 38. minutu, a goleadu zaključije Aleksa Škorić minut kasnije, kažnjavajući hazard gostiju da igraju bez golmana na parketu.

Na vrhuncu utiska zadovoljstva zbog demonstracije igre, kvaliteta i profesionalnog pristupa, gledaoci njih oko 300 “žutu podmornicu” nagradili su aplauzom…

Pročitajte još

IMG-20221119-WA0021

3 takmicenja, 86 medalja!

Skopje open 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>