11. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / SAS GUBITNIK NA PENAL RULETU
IMG_20191004_195302

SAS GUBITNIK NA PENAL RULETU

Bečej 2003 – SAS 4:3 ( 2:0 )

Remi na crno ili crveno, imali su futsaleri zrenjaninskog SAS-a u svojim rukama, ali penal rulet, samo desetak sekundi do kraja utakmice, nije bio naklonjen njima i bodovi su ostali domaćinu.

– Nama ostaje žal i uteha u pričama i prepričavanju burnih događaja sa parketa i brodolomnog finiša i ništa više…Ponovlja se sve to, drama je uvek tu, ali takva nam je bit, u tome je valjda čar života i neka tako i bude, pa valjda će se sreća nekada i nama Don Kihotima ove igre, osmehnuti i obradovati nas – prepričava dramu kraj Tise, Milivoj Batinica.

Bečejci su i pored nekoliko kolosalnih prilika gostiju, superiorno na odmor otišli sa dva gola prednosti, a strelci su bili Korać u 4. i Ćulum 5 minuta kasnije.

U nastavku Savo Delić je smanjio rezultat, efektnim golom u 21. minutu, Bečej postigao treći gol u 27. minutu, a strelac je bio Dražić.

Pritisak Sasovaca urodio je plodom i golovima Novakovića u 31. i Radenkovića u 38. minutu, uspeli su da izjednače, a onda mala dekoncentracija i novi pogodak Bečejeca, a strelac je u 38. minutu bio Golub.

Desetak sekundi do kraja drame, rulet se zavrteo, a kazneni udarac gosti nisu uspeli da materijalizuju i izjednače rezultat…

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Vivia Run&More Weekend festival – trke ipak virtuelne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>