06. 07. 2020.
Home / Fudbal / BANATOVA LOKOMOTIVA U ŠESTOJ BRZINI…
image (1)

BANATOVA LOKOMOTIVA U ŠESTOJ BRZINI…

ŽFK Banat Bagljaš – Partizan ( 2:0 )

Fudbaleri Banat Baglaša, nakon šest odigranih kola, jedina su ekipa sa maksimalnim skorom pobeda, a u nedelju danak je platio Partizan iz Tomaševca.

Od prvog minuta domaći fudbaleri krenuli su ofanzivno, brzo i odlučno, sa idejom da zabeleže trijumf i u 8. minutu Bojan Žeravica je “spoljnjakom” zatresao mrežu gostiju, a u 36. minutu, na centaršut Mikića, Mile Racić je, prvim golom u sezoni, povisio na 2:0.

Magija Marka Pjevčevića u 55. minutu još jednom je na tački erupcije i to je bilo 3:0 za domaće, koji nakon fantastično odbranjenog jedanaesterca Bojana Đorđevića, najboljeg golmana lige, četvrti gol postižu prvencem Sebastijana Kerekeša.

Bojan Žeravica je u 75. minutu svojim drugim golom, povisio na 5:0, a mladi Darko Radičević, Bagzi, sjajnim golom i karakterističnim radovanjem u stilu Edisona Kavanija, šestim golom domaće armade, stavlja tačku na još jednu veoma prijemčljivu goleadu na stadionu kraj zrenjaninske bolnice.

Fudbal se vratio u staru avliju, a lider ostaje, tu gde mu je i mesto…Na vrhu..!!!

Driblaj, skoči, šutaj, ajde dodaj gas,

Ovaj Banat sve gazi, uz nas…!!!

Pročitajte još

cukaricki_pripreme2

Početak priprema FK Čukarički za novu sezonu u Super ligi Srbije

Šef struke Čukaričkog Aleksandar Veselinović je zajedno sa pomoćnicima obavio prvu prozivku pred početak nove ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>