06. 04. 2020.
Home / Ostali sportovi / POČEO MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR U KLEKU
Potkonjak 3

POČEO MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR U KLEKU

Sjajnom odbojkaškom predstavom u Kleku, koja je bila uvod u veličanstvenu utakmicu srpskih odbojkaša u parizu, počeo je memorijalni turnir u odbojci za dame “Dušan Potkonjak” u Kleku.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove nisu imale milosti prema rivalkama iz Uba, slavile su rezultatom 3 : 0 ( 25:23, 25:23 i 25:18 ).

Potkonjak 1

Druga utakmica, koja je trebala da bude poslastica za domaće navijače između domaćina Klek MD Zrenjanin i Spartaka iz Subotice, nije odigrana, zbog bolesti igračica iz Subotice.

Danas od 12 časova, sastaju se Klek MD Zrenjanin i Ub, a od 20 časova, u okviru trećeg kola i nadamo se finala, igraće odbojkašice Klek MD Zrenjanin i Jedinstva iz Stare Pazove.

Potkonjak 2

Svi na odbojku u Klek i da Srbija bude prvak Evrope!!!!

Fotografije sa zvanične FB stranice ŽOK Klek MD Zrenjanin

Pročitajte još

FB_IMG_1585901750826

REPREZENTATIVKA ANJA VREDNI VOLONTER

Talentovana karatiskinja i reprezentativka Srbije, Anja Milovanović, članica Karate kluba Zrenjanin, treninge je uspešno zamenila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>