05. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / SVETSKI TRENDOVI PING PONGA NA BEGEJU
ping 1

SVETSKI TRENDOVI PING PONGA NA BEGEJU

Svetski turnir za kadete i juniore, iz 34 zemlje sveta, na kojem učestvuje oko 200 talentovanih majstora stonog tenisa, počeo je danas u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a prvi servis izveo je pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura, uz prisustvo predsednika Stonoteniskog saveza Srbije, Aleksandra Karakaševića.

Ping 2

– Nije lak put, kroz trnje do zvezda, od perspektivnih pionira i kadeta do seniora šampiona i zbog toga moramo uz veliko strpljenje, posvetiti pažnju radu sa mladima. Moramo u Srbiji da napravimo dva, tri centra za razvoj stonog tenisa, gde ćemo okupiti više dece, da bi podigli ovaj sport koji ima tradiciju, bar na najviši evropski nivo – naglasio je Karakašević, ističući zadovoljstvo što je grad Zrenjanin ogromno gostoprimstvo pokazao već prvog dana značajnog takmičenja svetskog formata.

Ping 3

– Želim svim učesnicima, a imamo ih ukupno 208, kao i njihovim navijačima, a znam da mnogi imaju podršku, da se lepo provedu u našem gradu, koji od davnina ponosno nosi oreol grada sporta – istakao je Simo Salapura.

Seniorski reprezentativac Srbije i kapiten šampionske ekipe Banata, Ilija Majstorović, podsetio je da se radi o turniru juniora i kadeta na svetskom nivou i da je ovo samo početak ovakvih dešavanja u Zrenjaninu, koji ima ozbiljne planove i priprema se za organizaciju najvećih svetskih stonoteniskih skupova…

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>