12. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / 500 MALIŠANA SA BEGEJA KRENULO U CRNO-BELU AVANTURU
IMG_20190919_180650

500 MALIŠANA SA BEGEJA KRENULO U CRNO-BELU AVANTURU

Razdragani osmesi više od 500 devojčica i dečaka ostavili su tačno u 18 časova njihove roditelje ispred Kristalne dvorane u Zrenjaninu, pomalo u čudu, ali i sa ponosom, jer su mališani krenuli kao podrška fudbalerima Partizana u prvom kolu Lige Evrope u duelu sa AZ Alkmarom.

Ne samo iz Zrenjanina, nego i Ečke, Karađorđeva, Srpske Crnje, Kikinde, Lukićeva i mnogih drugih mesta Banata, klinci su krenuli u svojevrsnu crno-belu avanturu, u kojoj će dečiji svet vladati tribinama stadiona u Humskoj.
– Idemo smeli i odvažni, mališani su jedva dočekali i nadamo se svi sjajnoj podršci i slici koja će obići fudbalsku planetu – rekao je za “Novosti” Darko Tošić, rođeni brat Zorana Bambija Tošića i direktor fudbalske akademije ” Bambi” iz koje je danas put srpske prestonice krrnilo 150 mališana sa svojim trenerima.

Pročitajte još

FB_IMG_1594449553207

BANAT PO SEDMI PUT ŠAMPION SRBIJE

Bez odigranog finalnog meča, zbog Korona virusom zaraženog igrača Crvene zvezde, stonoteniski Banata iz Zrenjanina, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>