27. 11. 2022.
Home / Fudbal / Iza juga Marakane – “Otvoreni dani” u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu
540x_850kamp

Iza juga Marakane – “Otvoreni dani” u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu

Crvena zvezda u saradnji sa klubovima u svojim regionalnim centrima, Proleterom iz Zrenjanina, Feniksom iz Šapca i Apolonom iz Kraljeva organizuje “Otvorene dane” za svu zainteresovanu decu rođenu od 2008. do 2012. godine koja žele da budu deo našeg kluba.

Crvena zvezda je tokom ove godine otvorila regionalne centre u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu u saradnji sa Proleterom, Feniksom i Apolon, a u okviru toga će tokom septembra u pomenutim klubovima biti organizovani otvoreni dani za treninge na kojima će sva zainteresovana deca moći da dođu i da se oprobaju, te da jednog dana budu deo naše Omladinske škole.

Deca koja će imati priliku da se u tri grada oprobaju na treninzima pod pokroviteljstvom Omladinske škole Crvene zvezde treba da budu rođena od 2008. do 2012. godine. Delegacija crveno-belih će u Zrenjanin, Šabac i Kraljevo doći sa nekoliko trenera i u toku dana održati višečasovne treninge za sve zainteresovane mališane iz regiona.

– Osnivanjem regionalnih centara želimo da pružimo šansu svoj talentovanoj deci koja žele da se oprobaju u našem klubu, a da budu bliže njihovom mestu stanovanja. “Otvorene dane” ćemo organizovati dva puta godišnje u našim regionalnim centrima, a oni koji se najbolje pokažu imaće priliku da dođu u Beograd na treninge koji će se održati u oktobru na terenima naše Omladinske škole. Pozivam svu decu od 2008. do 2012. godišta da dođu, rade sa našim trenerima i da se izbore za crveno-beli dres – istakao je koordinator naše Omladinske škole Vladimir Cvjetićanin.

Ideja sa otvaranjem regionalnih centara je ta da Proleter Zrenjanin predstavlja bazu za Vojvodinu, Feniks Šabac za Mačvanski okrug i Apolon Kraljevo za Raški okrug. “Otvoreni dani” koje organizuje naš klub su sjajna prilika za decu da se druže, treniraju i upoznaju sa načinom rada naše Omladinske škole, te da jednog dana naslede Borjana, Marina, Degeneka, Pavkova i ostale vedete našeg kluba.

Termini i kontakt telefoni za “Otvorene dane” u pomenutim gradovima su:

Radnički Zrenjanin- 15. septembar. Kontakt telefon: 064 248 85 17.

Feniks Šabac- 21. septembar. Kontakt telefon: 063 744 44 04.

 

Pročitajte još

Slavko Anđel Slive

185 NASTUP U OVOJ GODINI

Umetnik u žongliranju fudbalskom loptom Slavko Anđel iz Zrenjanina, juri nesvakidašnji rekord, 3.500-ti javni nastup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>