11. 12. 2019.
Home / Fudbal / ZA VIKEND SVI NA STADION KRAJ ŽFK BANAT KOD BOLNICE…
FB_IMG_1568275181366

ZA VIKEND SVI NA STADION KRAJ ŽFK BANAT KOD BOLNICE…

Na stadionu ŽFK BANAT BAGLJAŠ ovog vikenda prava fudbalska poslastica, uz tri utakmice, tri generacije.

U subotu 14.09.2019. u 17h.

Veterani ŽFK BANAT BAGLJAŠ igraju protiv reprezentacije Lige veterana, a ova fudbalska predstava sjajna je prilika da se na delu vide nekadašnji majstori i legende klubova sa teritorije opštine Zrenjanin. Na utakmici će biti dodeljen pehar ekipi Banata za osvojeno prvo mesto u Ligi veterana prošle sezone.

U nedelju 15.septembra u 10 časova pioniri ŽFK Banat Bagljaš igraju prvu prvenstvenu utakmicu u Ligi pionira protiv Vojvodine iz Perleza.

Fudbalski vikend zaokružiće prva prvenstvena utakmica seniora na svom stadionu u novom prvenstvu, u nedelju 15.septembra sa početkom u 16:30 časova u okviru trećeg kola B Lige grada Zrenjanina, domaćin ŽFK Banat Bagljaš dočekuje ekipu Sloge iz Jarkovca.
Dve pobede na startu ohrabruju i ukazuju na novu energiju novog Banata…

– Očekivanja su velika, a momci su spremni da obraduju svoje navijače – poručuju iz ŽFK Banat Bagljaš, uz poziv, dođite na stadion i podržite tri generacije jednog kluba….!!!

Pročitajte još

IMG_20191122_200652_1

KUP POBEDA FUTSALERA SAS-A U BEČEJU

Bečej – SAS 6 : 7 ( 3:5 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>