26. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / TALE U ŠAMPIOSKOM ZANOSU NOVI DABL DABL UZ PIVO ZA DRUŠTVO U RODNOM GRADU
IMG-a94344887d742ce6302a73c9a58fc7a5-V

TALE U ŠAMPIOSKOM ZANOSU NOVI DABL DABL UZ PIVO ZA DRUŠTVO U RODNOM GRADU

Na upravo završenom međunarodnom teniskom turniru Open Zrenjanin “DANI PIVA 2019.” teniseri domaćeg Galeba 1890 izdominirali su i u vitrine kluba preselili brojne trofeje…

U pojedinačnoj konkurenciji titule u svojim kategorijama osvojili su Vladimir Brnić i Miodrag Tatić, koji je trijumfovao i u konkurenciji dublova, zajedno sa drugom iz Galeba, Gajicom Matanovićem.

Imre Kelemen, takođe član TK Galeb 1890 dogurao je do finala i poražen je u duelu sa dugogodišnjim sparing partnernerom, veteranskim prvakom Vojvodine, popularnim Taletom.

– Dragoceno iskustvo za sve nas i još jedna uspešna provera sposobnosti i umeće da organizujemo turnir na kojrm se odazvao veliki broj igrača iz zemlje i inostranstva.U ime svih nas koji smo se trudili da budemo dobri domaćini, zahvaljejem se našim prijateljima koji su uvrličali turnir, sve učesnike smo nagradili majicama, u znak sećanja na divne dane provedene na teniskim terenima TK Galeb 1890. Istovremeno se zahvaljujemo i sponzorima turnira, koji su doprineli da sve protekne na vrhunskom nivou – naglasio je direktor turnira i član organizacionog odbora Gajica Matanović.

Pročitajte još

trs

Manje od mesec dana do 36. Beogradskog maratona – tvoje vesti sa trčanja

Još mesec dana do 36. Beogradskog maratona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>