24. 09. 2023.
Home / Fudbal / Čukarički doveo trojicu igrača, Petra Mićina, Vilsona Ovusua i Viktora Lukića
petar_micin

Čukarički doveo trojicu igrača, Petra Mićina, Vilsona Ovusua i Viktora Lukića

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je doveo trojicu igrača. Na jednogodišnju pozajmicu iz Udinezea došao je nekadašnji igrač belo-crnih, Petar Mićin. Ovaj momak je rođen 29. septembra 1998. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, računajući i onu do 21 godine. Za Čukarički je, pre odlaska u Udineze, odigrao 17 mečeva, postigao je pet golova.

Vilson Kvabena Ovusu, mlađi brat Samuela Ovusua, takođe je potpisao za Čukarički, na tri godine. Ovusu je rođen 22. avgusta 2000. godine, nastupa na poziciji veznog igrača, a došao je iz kluba „Vižn“ iz Gane, u kojem je ranije igrao i njegov stariji brat Samuel, sada prvotimac kluba Al Fejha iz Saudijske Arabije.

Na Banovo brdo je stigao i Viktor Lukić, prošle sezone kapiten šampiona Omladinske lige Srbije Brodarca. Lukić je takođe ofanzivni vezista, rođen je 6. oktobra 2000. godine, a ugovor sa Čukaričkim potpisao je na četiri godine.

Pročitajte još

image_6483441 (6)

SLIVE U KIKINDI NA DANIMA LUDAJE

Popularni žongler fudbalskom loptom Slavko Anđel Slive, majstorstvom i nadahnućem, uveličao tradicionalnu manifestaciju Dani ludaje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>