13. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / TALE POSLE BUDVANSKE PJENE OD MORA, NAPRAVIO DABL DABL U BAČKOJ PALANCI
IMG-20190825-WA0003

TALE POSLE BUDVANSKE PJENE OD MORA, NAPRAVIO DABL DABL U BAČKOJ PALANCI

Posle napornih letnjih priprema u Budvi, Zrenjaninac  Miodrag Tatić Tale, više nego efektno obeležio je nastavak sezone u teniskom karavanu Vojvodine.

  Na otvorenom međunarodnom prvenstvu tenisera veterana u Bačkoj Palanci osvojio je još jednu titulu u singlu, dok je, u paru sa drugom iz kluba Galeb, Gajicom Matanovićem uzeo i titulu u dublu.
 – Po tradiciji, veći deo leta sam u Budvi, ali ne samo da bih se kupao i odmarao, nego i pripremao za jesenji deo sezone i napore koji me očekuju. Zadovoljan sam urađenim i mislim da sam napravio odličan spo odmora i svskodnevnog tenisa na terenima u Pržnu, zajedno sa sparing partnerom Lazarom Tičićem – naglašava Tatić, uz napomenu da sledeće nedelje igra na velikom međunarodnom turniru Open Zrenjanin, na kojem je jedan od glavnih favorita za osvajanje još jedne laskave titule.

Pročitajte još

trs

Tvoje vesti iz sveta trčanja

Šta kažu stručnjaci: Zašto se budite umorni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>