29. 02. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / ZRENJANINAC RAŠA ELEKOVIĆ U DENVERU ČASTI STUDENTE IZ BIVŠE JUGE
Denver - Zrenjaninac Raša Eleković sa studentima sa prostora bivše Juge foto Privatna arhiva

ZRENJANINAC RAŠA ELEKOVIĆ U DENVERU ČASTI STUDENTE IZ BIVŠE JUGE

Humanista i avanturista, kakav je oduvek bio, Zrenjaninac sa boravkom u Denveru u Koloradu, Raša Eleković, u svom restoranu besplatnim perecama i palačinkama gosti studente iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije.Ideja je nastala spontano, vrlo brzo se sve pretvorilo u naviku i ko god od novih stiudenata na Work travel vizi dođe u Denver, nađe se u Rašinom restoranu.

– Zadovoljstvo je ugostiti sve ove mlade ljude, trenutno su kod mene svakodnevno Željko i Nemanja iz Novog Sada, Nikola iz Nikšića, Emir iz Podgorice, Bogdan iz Beograda, a bude naravno i mojih Zrenjaninaca – ponosno kaže Raša, koji sa porodicom živi u Denveru.
Perece i palačinke samo su deo bogate ugostiteljske ponude i specijalitet njegovog restorana, koji funkcioniše kao informativni centar, naročito tokom letnjih meseci kada je aktuelna letnja razmena studenata i poseta mladih ljudi sa prostora bivše Jugoslavije.

Pročitajte još

ELEKTRONSKA MART 2020.

Mesečni program Kulturnog centra Zrenjanina – Mart 2020.

MESEČNI PROGAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>