02. 04. 2020.
Home / Košarka / ŠKOLA KOŠARKE CRVENE ZVEZDE U AVIVU
IMG_20190810_175407

ŠKOLA KOŠARKE CRVENE ZVEZDE U AVIVU

Treće leto na terenu u Aviv parku u Zrenjaninu, Košarkaški klub Crvena zvezda MTS organizuje javni čas, školicu košarke u kojoj sva deca iz grada na obalama Begeja imaju priliku da treniraju sa trenerima regionalnog i srpskog šampiona.

  Podeljeni u četiri grupe, više od stotinu bidućih košarkaša, bez obzira na vrelinu i gotovo nemoguće uslove, trenirali su, igrali se, zabavljali i takmičili, a osim slatkih paketa koje je za sve obezbedila Idea i diploma, najbolji su nagrađeni specijalnim nagradama i majcama KK Crvena zvezda.
  Direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić naglasio je zadovoljstvo zbog tradicionalno velikog broja polaznika, koji su pokazali ogromnu želju da rade i napreduju i jednog dana, poput sugrađanina Dejana Davidovca, obuku crveno-beli dres srpskoš šampiona.
  Oko košarkaškog terena u Aviv parku koji se još jednom pokazao kao sjajan domaćin, bilo je puno roditelja koji su bodrili svoje mališane, ali i košarkaških stručnjaka i sportskih radnika.

Pročitajte još

IMG_20200306_200155

PORAZ KOŠARKAŠA PROLETERA U ZEMUNU

Zemun Proleter 87 : 69 ( 19:19, 18:18, 31:22, 19:10 ) Očajno drugo poluvreme, po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>