06. 02. 2023.
Home / Ostali sportovi / DRAGAN JOCIĆ PREDSEDNIK PLIVAČKOG SAVEZA VOJVODINE
Jocke 1

DRAGAN JOCIĆ PREDSEDNIK PLIVAČKOG SAVEZA VOJVODINE

Uspešni trener u Plivačkom klubu Proleter iz Zrenjanina, četrdesetogodišnji Dragan Jocić izabran je za novog predsednika Plivačkog saveza Vojvodine.

Jocić je bio jedini kandidat, i to na predlog Izvršnog odbora Plivačkog saveza Vojvodine, predstavio je prisutnim delegatima svoj program i plan rada saveza, a na glasanju je, od ukupno 18 glasova, dobio 17, dok je jedan bio uzdržan i izabran je na mandatni period od četiri godine.

 Jocić je do sada obavljao funkciju predsednika takmičarske komisije Plivačkog saveza Srbije, kao trener seniora i juniora sa Proleterom je bio ekipni prvak Srbije tri puta, 2010, 2011. i 2012. godine, bio je trener reprezentacije Srbije na EYOF 2007 u Beogradu, Comen cupu 2009. godine takođe u Beogradu, na juniorskim Balkanijadama u Varni u Bugarskoj 2008. i Čankaleu u Turskoj 2009. godine, na Svetskom kupu u Dubaiju 2013. i u Dohi, a iste godine imao je tiu čast da kao trener predvodi reprezentaciju Evrope u Glasgovu na Duel in the pool.

  Jednom rečenicom, pravi čovek na pravom mestu, Jocke srećno ti bilo…!!!! 

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNA DUNJA NA KROVU EVROPE

Dunja Rajić, reprezentativka Srbije i karatiskinja Zadrugara iz Lazareva, među hiljadu 114 takmičara iz 48 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>