28. 10. 2020.
Home / Odbojka / Topolovčanka u šampionskom timu
Milana-Rajlic---Lajkovac

Topolovčanka u šampionskom timu

Odbojkašica o kojoj se mnogo pričalo u prelaznom roku i koju su želeli brojni domaći i inostrani klubovi je Milana Ralić (22) rodom iz Ravnog Topolovca. Ona je odlučila da pređe u Železničar iz Lajkovca, ekipu koja je prvak države. Do sada je bila članica subotičkog Spartaka.

Kada je imala sedam godina Milana je počela da se bavi odbojkom u Topolovcu gde ju je trenirala Danijela Milić, potom je prešla u Žitište kod trenera Aleksandra Menga. Kratko vreme bila je i u Kleku, a postala je članica Spartaka. Četiri sezone bila je standardna prvotimka, a poslednje dve godine i najbolja igračica i poenterka subotičkog tima.

“Železničar je klub u kojem mogu da napredujem. U Lajkovcu su uslovi odlični, ovaj gradić živi za odbojku. Predsednik kluba Lazarević je posvećen odbojci, zaslužan je za uspeh tima. Drago mi je što će me trenirati i Mirjana Musulin u koju imam veliko poverenje” – istakla je mlada odbojkašica.

Majka Jelena, otac Milan i brat Borko, odbojkaš Klek Srbijašume podržavaju Milanu na svakoj utakmici. A u ekipi iz Lajkovca ne kriju zadovoljstvo što je ona sada u njihovoj ekipi.

Iz svog Ravnog Topolovca, gde se odmara, Milana se početkom avgusta seli u Lajkovac. Pripreme za narednu sezonu počinju 5. avgusta, a ona ističe da nestrpljivo čeka prvi trening.

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, a po izboru stučnog štaba, najtalentovanije mlade igračice iz naše lige su u maju boravile u Dubaiju na tradicionalnom okupljanju selekcija iz celog sveta. Milana je imala priliku da prošle godine nastupa za Srbiju i da iz ovog fantastičnog grada ponese nezaboravne uspomene.

Izvor: http://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/1385-topolovcanka-u-sampionskom-timu

Pročitajte još

122573709_268282127890674_1135328776235500282_n

Odličan početak: Odbojkašice Hercegovine sa dve pobede

Da je odbojka sport broj jedan u Ravnom Topolovcu pokazuje i furiozan start na početku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>