11. 08. 2022.
Home / Fudbal / Fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva počeli pripreme
Jedinstvo-BK-pripreme

Fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva počeli pripreme

Devet sezona Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva je član Vojvođanske lige istok, a za to vreme najveći uspeh ekipe je osvajanje trećeg mesta na tabeli. To je bio i epilog prethodne sezone koja je pokazala da je klub spreman i za veće domete.

– Naš je cilj da naredna sezona bude najbolja u istoriji Jedinstva. Igraćemo ofanzivno od početka, želimo da dokažemo da smo spremni za Srpsku ligu. Predhodnih sezona nismo mnogo zaostajali za Radničkim, Kozarom i Vojvodinom 1928 koji su sada u višem rangu, a pošto smo zadržali tim iz prošle sezone, imamo realne izglede da se nadamo uspehu – kaže Dragan Radaković, potpredsednik Kluba.

Jedinstvo ove godine obeležava 90 godina postojanja, pa je motiv da se ulaskom u viši rang uveliča jubilej.

– Imamo sve uslove da ostvarimo istorijski uspeh i da obradujemo ljubitelje fudbala u selu. Rukovodstvo Kluba na čelu sa Sinišom Čubrilom i stručni tim koji vodi trener Boško Mihajlović dobro funkcionišu. Konkurencija za mesto u timu je oštra pa treneru neće biti lako da se odluči za startnu postavu. Sve to nam daje za pravo da govorimo o tome da možemo biti prvi – zaključuje Radaković.

Za sada su novi članovi ekipe Marko Vukoje (Budućnost, S. Crnja), Dušan Košutić (Lehel) i golman Slobodan Đurić (Radnički Zrenjanin). Uz njih, na pripremama su i Stevo Kovačević i Vojin Matić, koji su prošle sezone imali više obaveza u školi. Pojačanje je i povratak Vuka Babića koji je više meseci odsustvovo zbog povrede. U sastavu neće biti golman Damir Tomić koji se vratio u Borac iz Aleksandrova, Marko Ivančević koji odlazi u Krajinu i Luka Javorina koji je pojačao Vojvodinu 1928.

Izvor: http://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/1386-fudbaleri-jedinstva-iz-banatskog-karadordeva-poceli-pripreme

Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>