01. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / VULKANSKO SRCE I SICILIJANSKE IMPRESIJE SPECIJALNOG REPORTERA PORTALA SPORTINFO
Lekavi 0 naslovna

VULKANSKO SRCE I SICILIJANSKE IMPRESIJE SPECIJALNOG REPORTERA PORTALA SPORTINFO

Od Bankoka do istoka Sicilije i vulkana Etna, prostrle su se impresije specijalnih reportera portala Sportinfo, koji ima za cilj konstantnu promociju sporta, pozitivnih vibracija mladih duša, koje kroz sport i uz njega uzdišu svoj karakter, um i energiju tela.

Saša Todić, trener u stručnom štabu nacionalne fudbalske selekcije Tajlanda, bio je sjajan domaćin mladom bokserskom reprezentativcu Srbije Tomi Miliću, ali i sjajan reporter koji je za portal koji svakodnevno prati, kako se to u žargonu kaže “odradio posao”.

Na druoj strani sveta, praktično, Zrenjaninac i veliki fan sporta i košarke, Ivan Lekin, Sicilijanac lavljeg srca, kroz idilične fotografije poslao nam je bisernu impresiju duše, sa uvek aktivnog, najvišeg vulkana u Evropi, Etna koji se na istoku Sicilije nalazi na 3.350 metara nadmorske visine.Nakon Koloseuma i drevnog Rima, popularni Lekavičijus, na svojoj italijanskoj Odiseji, uz poklonjeno srce šarmatnoj Dulčineji, gledao je Etnu, erupciju lave iz jednog kratera uvek aktivnog vulkana.

– Ovo je impresija jača od one kada osetiš slast pobede, doživiš čar i magiju igre….Teško rečima opisiva, pa zbog toga neka slike govore…- poručio je Ivan Lekin.

Pročitajte još

IMG-20221127-WA0011

SOFIA I MATEJA PROLETEROVI JUNACI NOVOG SADA

Proleter ekipno III mesto! Janković Mateja 7 medalja, Travar Sofia dvostruki Prvak Srbije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>