05. 06. 2023.
Home / Odbojka / Na terenima na ”Peskari” održan turnir lige Srbije u odbojci na pesku
?
?

Na terenima na ”Peskari” održan turnir lige Srbije u odbojci na pesku

Irena Drobnjak i Milica Beljanski, kao i Stefan Basta i Ivan Lozić pobednici su četvrtog turnira Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019, koji je održan u Zrenjaninu, na terenima na gradskom kupalištu “Peskara”.

Irena Drobnjak i Milica Beljanski su u finalu savladale Aleksandru Aleksić i Ninu Škarić sa 2:0 (21:18, 21:19), dok su Anđela Josić i Teodora Joldić u meču za treće mesto pobedile Jovanu Marčetić i Ana Mariju Mitrović sa 2:0 (21:17, 21:13).

Stefan Basta i Ivan Lozić su u finalu savladali Miloša Milića i Đorđa Klašnića sa 2:0 (21:13, 21:16). U meču za treće mesto, Miljan Kiković i Luka Guteša su pobedili Andriju Vulikića i Ivana Ćirovića sa 2:0 (21:15, 21:16).

U prisustvu predstavnika generalnog sponzora – Banke Poštanske štedionice, Grada Zrenjanina i Sportskog saveza grada, medalje je pobednicima uručio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

Na prvom turniru u Loznici, pobednici su bili Aleksandra Aleksić i Milena Matić, odnosno Vukašin Rajković i Damjan Pušonjić, dok su u Paraćinu trijumfovali Marija i Tamara Miljević i Miloš Milić i Đorđe Klašnić. Milena Matić i Tamara Miljević bile su pobednice turnira na Srebrnom jezeru kao i Stefan Basta i Ivan Lozić.

Peti turnir Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019. odigraće se predstojećeg vikenda, 26 – 28. jula u Baču.

Izvor: http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-7420/Na-terenima-na-”Peskari”-odrzan-turnir-lige-Srbije-u-odbojci-na-pesku

Pročitajte još

image_6483441_1

LEPA ZRENJANINKA SARA ŠARMOM I SJAJNOM ODBOJKOM OSVOJILA KAZAHSTAN

Sara Sakradžija, odbojkašica kazahstanskog Altaja i dugogodišnji internacionalac u Francuskoj, Turskoj, Rumuniji, Švajcarskoj, nakon osvojenog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>