03. 07. 2022.
Home / Košarka / STEFAN ATANACKOVIĆ VODI KOŠARKAŠE PROLETERA U NAREDNOJ SEZONI
IMG_20190716_114916

STEFAN ATANACKOVIĆ VODI KOŠARKAŠE PROLETERA U NAREDNOJ SEZONI

Dojučerašnji kapiten Proletera, Stefan Atanacković, nakon teške povrede i završetka igračke karije, preuzeo je trenersku ulogu u košarkaškom klubu iz Zrenjanina.
– Novi izazov i lepa prilika da pokušam da ostvarim ideje koje imam i maksimalnu koncentraciju i energiju usredsredim na rad sa mlađim igračima koji su željni afirmacije na velikoj sceni – ističe novi trener crveno-belih.
Jul mesec je uobičajeno “usporen” kada su košaarkaške teme i dešavanja u pitanju, ali ambiiozni mladi stručnjak ne miruje i pokušava da svoju viziju pretvori u realnost i oformi ekipu koja će sa pripremam startovati petog avgustovskog dana.
– Tada će se u Medisonu okupiti mladi košarkaši iz Zrenjanina, poznato je da košarkaška selekcija Srbije u sklopu priprema, dva dana kasnije igru prijateljski meč u Kristalnoj dvorani i svakako je da će početak avgusta, apsolutno biti u znaku košarke.nadam se dobroj energiji i zanosu košarkaša koji će te prve uvodne nedelje raditi svakodnevno dva puta na pre i popodnevnim treninzima i pokušati da izbore mesto u ekipi za narednu drugoligašku sezonu – nastavio je Stefan Atanacković, uz napomenu da zvanično pripreme kreću 12. avgusta.
Rano je još, ističe trener zrenjaninskih košarkaša, da se ističu konkretna imena novajlija, ali će njih svakako biti i u toku su brojni pregovori i uklapanje kockica mozaika, koji bi već na startu nove sezone, trebao da predstavi novo lice Proletera.
Stefan Atanacković u septembru treba da okonča studije i stekne “crvenu” trenersku licencu, koja će mu omogućiti da sa klupe predvodi ekipu kao trener u sezoni koja startuje početkom oktobra.

Pročitajte još

received_1048909775730381

ŠAJKA PREKO TISE

Basketaška saga u varoši s one strane pitome Tise, Starom.Bečeju, sedmi put, za poslednjih osam ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>