06. 12. 2019.
Home / Ostali sportovi / Saopštenje Auto moto kluba Petrovgrad
62642403_453561408795500_8984475489015955456_n

Saopštenje Auto moto kluba Petrovgrad

U subotu i nedelju održane su moto trke u Kraljevu na moto stazi Beranovac.
Takmičari iz redova Auto moto kluba Petrovgrad, imali su veoma dobar vikend i doneli ekipno drugo mesto u subotu, a u nedelju prvo mesto.
Na pobednički tron subotu i nedelju popeli su se izuzetni Ostojić koji bio drugi u klasi MK 50 i Stajić koji je bio treći, dok je Marko Saravolac u subotu zauzeo 4 mesto a u nedelju 6 mesto.
Prokin se dva puta popeo na pobednički tron osvojivši drugo mesto u subotu i treće mesto u nedelju u klasi MK250.
Miomir Kulizić subotnju trku u klasi OS završio je na 7 mestu, dok trku u nedelju nije završio, a Miodrag Popov u klasi Formula subotnju trku završio je na 4 mestu, dok u nedelju nije završio trku usled kvara.
Auto moto klub Petrovgrad ima veliku šansu da na domaćoj stazi u Industrijskog zoni Ečka-Jugoistok 14 i 15 septembra, osvoji dva prva mesta i bude prvi u Nacionalnom šampionatu Srbije.

Pročitajte još

Weight-Loss-DFA

MRŠAVLJENJE – DEO KOJI NEDOSTAJE

Pored političkih dešavanja, važnih sportskih takmičenja na kojima učestvuje naša reprezentacija, mršavljenje je definitivno najaktuelnija ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>