05. 08. 2020.
Home / Košarka / BASKETAŠKO POLUFINALE U BEČEJU ZA ŠAŠAVU DRUŽINU
received_295260987933360

BASKETAŠKO POLUFINALE U BEČEJU ZA ŠAŠAVU DRUŽINU

Ekipa raspoloženih Spinovaca još jednom je branila čast zrenjaninskog basketa, doduše ovaj put pod nnradnim nazivom Šašava Družina na humanitarnom turniru u Bečeju.Lucidni mađioničar Nenad Raškov, borbeni Bogdan Milošević, snajperista Marko Sikimić i džoker i kapiten Ivan Lekin.

– Naš cilj je da budemo pre svega deo humane priče, radimo ono što volimo, družimo se, nadmećemo i pokušamo da pomognemo malom Aleksi i skrenemo pažnju javnosti na ovaj humanitarni turnir. Borimo se pod obručima bez obzira na veliku sparinu, baš kao što se on bori svaki dan – poručuje Lekavičijus, kapiten ” Šašavih” koje žreb ni ovog puta nije mazio, ali su u grupi smrti uz skor četiri pobede i jedan poraz, obezbedili prolaz u četvrtfinale.

– Dočekala nas je ekipa Debeli Zmaj, višegodišnji finalisti i osvajači ovog turnira, ali smo nošeni lucidnim trojkama Nenada Raškova i našpanovane levice, došli do trijumfa i izborili današnje polufinale – nastavlja Ivan Lekin raport iz Bečeja, uz pominjanje Bogijeve ruske škole i leđne tehnike i veliku borbenost Marka Sikimića.

– U neizvesnoj završnici Raškov je uz trojku i dodatno bacanje obezbedio današnju borbu za finale i medalju. Nekako osrćaj mi govori da će to biti okršaj za zlato i tron, ali videćemo, da ne prejudiciram stvari, to je ipak samo moj osećaj, uz sjajne impresije koje nosimo iz Bečeja – kaže za Sportinfo Ivan Lekin.

Pročitajte još

FB_IMG_1595967855707

NENAD STEFANOVIĆ U STRUČNOM ŠTABU OKK BEOGRADA

Protekle sezone jedan od najuspešnijih trenera Druge košarkaške lige, Nenad Stafanović, u košarkašku orbitu gurnuo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>