07. 04. 2020.
Home / Košarka / BASKETAŠI NAŠI…
Leka 1

BASKETAŠI NAŠI…

BASKETAŠI NAŠI….

  Basketaši SPIN Bogi, Raško, Micko i kapiten Lekavičijus, uz svesrdnu podršku Marka Sikimića, nastupili su danas na turniru 3×3 u Srbobranu i ostvarili odličan rezultat plasmanom u završnicu turnira u nedelju 23. juna, nakon šro su uspešno prošli jaku i kvalitetnu grupu.

Leka 4

 – Žreb nas nije mazio, ali uprkos suncu i velikoj sparini, pokazali smo da imamo kvalitet i vredimo.Praktično ovo nam je prvi veliki basket turnir, kao debitanti odlično smo se snašli i prolaskom u završnicu dokazali da su naša pritajena nadanja bila opravdana.Igrali smo basket protiv kadeta Srbije, Bogi kao i uvek borben i skakački raspoložen, Raško lucidan, Micko sa našpanovanom levicom, uz moju džokersku mirnoću, delovali smo kao tim, a Marko Sikimić nas je bodrio – poručio je pred sutranje finalne okršaje kapiten Leka, Ivan Lekin.

Leka 6

Basketaši SPIN-a u Srbobranu branili su čast zrenjaninskog basketa i zaslužili čestitke, bez obzira šta urade u nedelju u završnici…!!!!

Leka 2

Pročitajte još

IMG_20200306_200155

PORAZ KOŠARKAŠA PROLETERA U ZEMUNU

Zemun Proleter 87 : 69 ( 19:19, 18:18, 31:22, 19:10 ) Očajno drugo poluvreme, po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>